Kesän 2016 Helsinki Pride ja EuroGames saavat massiiviset päätösbileet - mukana Darude

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 12
Helsinki Pride -tapahtuman päätösbileissä heinäkuun alussa esiintyvä Darude (Ville Virtanen) Weekend Festivaaleilla kesällä 2015 (kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva)

Juhannuksen jälkeisellä viikolla järjestettävä Helsinki Pride ja EuroGames huipentuvat lauantaina 2.7. perinteiseen kulkueeseen ja puistojuhlaan, joista odotetaan Helsingin pride-historian suurimpia. Illalla tapahtumien päätösbileet järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla.

Bileissä esiintyvät Daruden lisäksi esimerkiksi Krista Siegfrieds, drag-ryhmä Showhat sekä stand up -koomikko Jamie MacDonald. Esiintyjäkaartiin kuuluvat yös newyorkilainen dj-kollektiivi The Carry Nation, Mr A, Janne X, The Band Called iMi Live, Siquiche ja La Perse Collective. Yhdessä tiloista voi osallistua humpan ja euroviisujen siivittämiin latotansseihin.

- Kolme tilaa, kolme tanssilattiaa, kolme musiikkityyliä humpasta Darudeen ja housesta euroviisuihin, kerrotaan bileiden Facebook-tapahtumassa.

Helsinki Pride -tapahtuman järjestää HeSeta ry, EuroGames -tapahtuman puolestaan Gay-liikunta- ja urheiluseura H.O.T. ry. Bileet tuottaa ravintola dtm.

- Helsinki Pride on kasvanut kahden viimeisimmän vuoden aikana merkittävästi. Aikaisempina vuosina puiston väki on hajaantunut illan viettoon eri puolelle Helsinkiä, mutta tänä vuonna kaikki löytävät ja mahtuvat varmasti saman katon alle! On mahtavaa, että yhteistyö dtm:n ja EuroGamesin kanssa mahdollistaa myös aivan uudenlaisen ja laajan ohjelma- ja musiikkitarjonnan, sanoo Helsinki Priden tuottaja Iina Niemi tiketti.fi -sivustolla julkaistussa tiedotteessa.

- Päätimme järjestää festareiden kaltaiset bileet, sillä haluamme tuoda kaikki sateenkaaren sävyt kerrankin yhden katon alle. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen joukko on todella kirjava, meitä löytyy kaikista sukupuolista ja ikäryhmistä joka lähtöön, kertoo dtm:n ravintolapäällikkö Markus Hakala tiedotteessa.

closingparty.fi
eurogameshelsinki.org
helsinkipride.fi

12 kommenttia

Darude onkin loistava suomalaisartisti tuonne, sillä useimmathan meistä muistavat senkin, miten Daruden Sandstorm soi Queer As Folk -tvsarjan jenkkiversion aloitusjaksossa - ja Darude on maailmalla hyvinkin suosittu edelleenkin - hyvä vetää Pride-artisteissa kotiin päin.

QAF songlist: http://qafvault.com/songlist.htm
Ensi kesän Pridessäkin hienoa se, että voimme nyt olla Stadissa ylpeitä Pohjolan parhaasta Gay-yökerhosta, kun iso ja komea uusi Hercules on tuolloinkin auki joka päivä 14 - 04 ihan ydinkeskustassamme, lähellä EuroGames kisakylää ja Priden puistojuhlan paikkaa, joka on Eduskuntataloa vastapäätä.

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1251968508150188/

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1247308455282860/

https://www.facebook.com/erkki.koski/videos/10154618863634057/

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1251948524818853/

Kommenttia muokattu: 12.03.2016 klo 21:48