Kesän 2016 Helsinki Pride ja EuroGames saavat massiiviset päätösbileet - mukana Darude (juttukommentit)

Darude onkin loistava suomalaisartisti tuonne, sillä useimmathan meistä muistavat senkin, miten Daruden Sandstorm soi Queer As Folk -tvsarjan jenkkiversion aloitusjaksossa - ja Darude on maailmalla hyvinkin suosittu edelleenkin - hyvä vetää Pride-artisteissa kotiin päin.

QAF songlist: http://qafvault.com/songlist.htm
Ensi kesän Pridessäkin hienoa se, että voimme nyt olla Stadissa ylpeitä Pohjolan parhaasta Gay-yökerhosta, kun iso ja komea uusi Hercules on tuolloinkin auki joka päivä 14 - 04 ihan ydinkeskustassamme, lähellä EuroGames kisakylää ja Priden puistojuhlan paikkaa, joka on Eduskuntataloa vastapäätä.

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1251968508150188/

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1247308455282860/

https://www.facebook.com/erkki.koski/videos/10154618863634057/

https://www.facebook.com/Herccu/videos/1251948524818853/

Kommenttia muokattu: 12.03.2016 klo 21:48
On sitä elämää komeiden homokuppiloiden ja tapahtumien ulkopuolellakin Human, suosittelen tutustumaan :-)
Mutta eiväthän homot voi muuta kuin homostella homotapahtumissa ja homokuppiloissaan, muuten se on ihan huteroa ja biitä...ei siis yhtään homoa lainkaan!

Darude on muistuma 90-luvun Lost&Foundista, jossa Sandstorm soi illan viimeisenä pitkään ennenkuin siitä tuli iso hitti. Ei tainnut muuten soida siellä sen jälkeen kun nousi listoille, oli vähän noloa kun Darude paljastui suomalaiseksi. Vai turkulaiseksi?
Sen suurempia nostalgioita tuntematta biisiä, aikaa tai paikkaa kohtaan, toisinaan jotain merkittävää tapahtuu pienellä kämäisellä tanssilattialla jossain kellarissa, ilman, että sitä kovasti yritetään luoda megadiscoja. Tämä on klubikulttuuria.
No menipä siellä taas parilla herneet neniin, itseaiheutetusti. Älkääs nyt niin viherbiipertäkö aina.

Ateisti, Tottakai, hyvää elämää on monessakin paikassa - kunhan ei vain elottomiin kirkkoihin harhaudu.

xxx, No me kaikki kunnon homot annetaan heteroitten ihan hoteroilla hetskupaikoissa, kun eihän se meitä mitenkään liikuta, eikä kiinnosta, mitä ne keskenään puuhaavat.
Eihän heterot ja ei-hetero-bit meitä yhtään kiinnosta, kun ne ei ymmärrä miehisesti miehen päälle, kuten me homot miehisesti mainiosti ymmärretään :D

Kyllä se Lostarin kellarin postimerkki-lattia, joksi sitä kutsuttiin, oli Sandstormille ihan sen pihtaamista. Ei hyvä voi olla biilossa.

Näin Sandstormia soiteltiin viimekin vuonna

https://www.youtube.com/watch?v=6-AP6k5a-Tg

https://www.youtube.com/watch?v=YR4U0dx7U9Y

Kommenttia muokattu: 14.03.2016 klo 18:19
"No me kaikki kunnon homot annetaan heteroitten ihan hoteroilla hetskupaikoissa, kun eihän se meitä mitenkään liikuta, eikä kiinnosta, mitä ne keskenään puuhaavat."

- "Kunnon homoja" löytää toki muualtakin kuin homobaareista. Voisin jopa väittää, että jopa kunnollisempiakin... :-D
Ja itseasiassa kiinnostavimmat jutut klubimusan puolella tapahtuu tällä hetkellä aivan jossain muualla kuin homobaareissa, joten sanoisin että kiinnostaapa hyvinkin enemmän kuin homobaarien loputon häppäri ja formaattidisco.

"Eihän heterot ja ei-hetero-bit meitä yhtään kiinnosta, kun ne ei ymmärrä miehisesti miehen päälle, kuten me homot miehisesti ymmärretään :D "

- Itseasiassa, jos katsoo uuden uljaan Herculeksen nykyistä ovipolitiikkaa, niin aika ahtaalla tuntuvat "miehisesti miehen päälle" ymmärtävien olot. Ovien avaaminen koko aakkosopalle on toki polittisesti korrektia ja taloudellisesti hyvä veto, mutta samalla menetetään se yksi oleellinen vetonaula homobaarille. Ja yksi ainoa syy miksi toisinaan menisin homobaariin.
  • 7 / 12
  • HLBTIQ YLE-verotettu
  • 14.3.2016 19:19
Nähdäänkö Euro Games ja päätösbileet livenä YLE TV-kanavilla?

OY YLE AB ei pääsäintöisesti esitä HLBTIQ-elokuvia, HLBTIQ-sarjoja, HLBTIQ-dokumentteja, HLBTIQ-uutisia, vaikka HLBTIQ-vähemmistö maksaa YLE-veroa.

Laki Yleisradio Oy:stä velvoittaa huolehtimaan ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille. mutta sitä ei ole noudatettu.
Itse en usko, että tv-kameroiden läsnäolo ainakaan vapauttaisi tunnelmaa, enkä tiedä, olisiko tällaisista bileissä edes saatavissa mielekästä tv-ohjelmaa. Eri asia olisi tasokas gaala-tyyppinen tapahtuma.

Yle kyllä on kohtuullisesti tarjonnut hlbti-vähemmisöihin liittyviä ohjelmia viime vuosina. Tokihan tarjontaa voisi vielä lisätäkin.
  • 9 / 12
  • Public eye
  • 15.3.2016 10:03
Olen myös huomannut Ylellä huomattavan paljon enemmän sateenkaariväkeä koskettelevaa ohjelmaa kuin vaikkapa - no, millä tahansa muulla kanavalla.
Välillä sitä on tullut ihan ähkyksi asti, ja kaikki teelmät eivät välttämättä ole edes olleet aivan sitä parasta A-luokkaa. Kaupallisilta kanavilta suollettava "tosi-TV"- ja kohu"dokumentti"-kura kuuluu sitten siihen kategoriaan, joka olisi parasta vähin äänin haudata ja tosi syvälle, mistä se on tullutkin.
Myös YleX:ää kuunnellessa käy muutamassa minuutissa selväksi, että kaikille radiotyöntekijöille on terotettu virallinen LGBT-linja. Melkein pelottavan ehdollistetun kuuloisesti kaikki muistavat käyttää sanaa kumppani ja lisätä jokaisen tyttöystävän jälkeen "tai poikaystävä" jne...
"--- kaikille radiotyöntekijöille on terotettu virallinen LGBT-linja"

Hienoa!!
...tai sitten YleX:n toimittajat vain ovat luonnostaan niin ajassa kiinni ja pitävät monien nykyajan nuorten tapaan itsestään selvänä, että se kenen tahansa "kumppani" voi todella yhtä hyvin olla tyttö- tai poikaystävä...