New Yorkin poliisin menetelmät

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

New Yorkin nuoret poliisit tarjoavat seksikaupoissa ja pelihalleissa palveluksia vanhemmille miehille maksua vastaan. Seurauksena on pidätys. Mukana on ollut myös ulkomaalaisia uhreja. Demokraattinen kaupunginvaltuutettu Christine Quinn on protestoinut tällaisia menetelmiä vastaan. Hän kauhistelee Gotham Gazettessa kerrottuja tapauksia.

Journalisti Duncan Osborne kertoi tällaisista tapahtumista Gay City Newsissa. Pidätykset seksikaupoissa ja pelihalleissa ovat lisääntyneet. Niinpä viime vuonna pidätettiin "häiritsevän toiminnan" takia 899 ihmistä. Vuonna 1994 luku oli vain 110.

Pidätetyt, useimmat 50-60-vuotiaita, ovat kertoneet, että 20-30-vuotiaat miehet ovat tulleet juttelemaan. He ovat tarjonneet seksiä ja tarjonneet kaupan ulkopuolella maksua. Vaikka uhri ei suostuisikaan mihinkään maksuun, on hänet ympäröinyt joukko siviilipukuisia poliiseja, ja uhri on pidätetty ja syytteenä on prostituutio.

Yksi uhreista, 52-vuotias Robert Pinter oli seksikauppa Blue Doorissa East Villagessa. 29-vuotias siviiliasuinen poliisi tuli juttelemaan. Tämä oli hyvin vaativa. Robert kertoo, että hän olisi vienyt miehen kotiinsa. Kaupan ulkopuolella poliisi tarjosi maksuksi 50 dollaria. Se tuntui erikoiselta ja koomiselta eikä Robert Pinter reagoinut tarjoukseen. Sitten tuli miesjoukko ja painoi hänet seinää vasten. Pinter luuli aluksi , että siinä on jokin jengi, joka aikoo ryöstää. Sitten selvisi, että siinä oli poliiseja.

Pidätettyjen joukkossa on ollut myös ulkomaalaisia. Asianajajat neuvovat, että kannattaa myöntää yleinen rauhanhäiritseminen, ettei joudu syytteeseen prostituutiosta. Pinter on nyt perustanut järjestön, joka avustaa poliisin mielivallan kohteeksi joutuneita.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

New Yorkin poliisi ei vastaa suoraan kyselyihin näistä tapauksissta. Tiedottaja sanoo vain, että nämä liikkeet ovat huonomaineisia, koska siellä tarjotaan seksipalveluja. Poliisi reagoi vain julksisuudessa esitettyihin valituksiin.

Prostituutio on NYKissä rangaistavaa. Siitä voi tulla vuosien vankeus.

Tästä voi lukea lisää englanniksi
http://gaycitynews.com/site/index.cfm?newsid=20243192&BRD=2729&PAG=461&dept_id=568864&rfi=8

1 kommenttia