Cristal Snow yleisön suosikki Uuden Musiikin Kilpailun esikatselussa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 27
Cristal Snow´n Love Is Blind -videon kansikuva Youtubessa

Lauantaina Yle TV2:lta tulleessa Uuden Musiikin Kilpailun - eli Suomen euroviisukarsinnan - esikatselussa yleisöäänestyksen voitti Cristal Snow eli drag-taiteilijanakin tunnettu Tapio Huuska videollaan Love is Blind. Videon ohjaaja on Viivi Huuska. Myös studioraati nosti sen kärkeen tasapistein Sandhjan videon kanssa.

Rakel Liekin juontamassa lähetyksessä studioraatiin kuuluivat Essi Hellén, Mikko Silvennoinen, Jaana Pelkonen ja Tommi Manninen.

Uuden Musiikin Kilpailussa 18 ehdokasta tavoittelee pääsyä edustamaan Suomea kevään 2016 Eurovision laulukilpailussa. Kilpailu on jaettu kolmeen alkukarsintaan ja helmikuun lopussa järjestettävään finaaliin.

Eurovision 61. laulukilpailu järjestetään Tukholmassa. Kilpailun semifinaalit järjestetään 10. sekä 12. toukokuuta ja finaali 14. toukokuuta 2016.


Ilta-Sanomat kertoo Cristal Snown kirjoittavan blogissaan, että Love Is Blind -musiikkivideolle oli vaikea löytää vastanäyttelijä. Videolla Cristal Snow suutelee parrakasta miestä. Monien vaikeuksien jälkeen näyttelijä Kari Heiskasen poika Eino Heiskanen suostui esittämään videolla Cristal Snow’n rakasta.

Cristal Snow kirjoittaa "Miksi suuteleminen on niin vaikeaa?" -otsikon alla blogissaan erään jääkiekkoilijan jo suostuneen rooliin, mutta juuri kuvausten alla jääkiekkoilija ilmoitti, ettei voikaan esiintyä videolla, koska hänen pomonsa kanssa käydyn keskustelun jälkeen ilmassa oli potkujen uhka.

Cristal Snow kommentoi myös kritiikkiä "homouden esilläpitämisestä".

- Palautetta on tullut että miksi pitää kahden miehen suudella. Pitääkö sitä homoutta hieroa koko ajan heteroiden silmiin? Ja vastaus on pitää. Pitää niin kauan ja senkin jälkeen kun se ei enää ole iso asia. Vaan osa arkeamme. Siihen asti kun rakkaus on vain rakkautta. Ei sivujuoni heteroiden romanttisessa elokuvassa vaan tasavertainen. Siitä tässä on kyse, päättä Cristal Snow blogikirjoituksensa.

Ilta-Sanomat: Cristal Snow paljastaa: Jääkiekkoilijaa uhattiin potkuilla, jos suutelisi miestä musiikkivideolla
Yle / UMK
Cristal Snow: Miksi suuteleminen on niin vaikeaa?

27 kommenttia

Iha kelvolline biisi, mutta ei sisällä mitään, mikä toisi minkäänlaista menestystä itse Euroviisuissa.
Yhdentekevä esitys. Joku voisi kertoa CS:lle, että UMK/Euroviisut on laulukilpailu, eikä seksuaalisen tasavertaisuuden konventti