Yökerho Hercules sai uuteen osoitteeseensa anniskelu- ja jatkoaikaluvat

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 58

Helsingissä toimivan yökerho Herculeksen uusi sijainti näyttää varmistuvan, mutta ravintolan puolesta osoitteesta on toistaiseksi vaiettu. Lönnrotinkatu 4:ssä Hercules oli auki viimeistä iltaa lauantaina 9. tammikuuta. Ravintolan Facebook-sivulla kerrotaan, että uusi ravintola aukeaa helmikuussa, ja sen kerrotaan olevan Pohjois-Euroopan suurin homoyökerho.

Lukijavinkkiin perustuen uudeksi osoitteeksi näyttää tulevan Pohjoinen Rautatiekatu 21 B, jossa aiemmin sijaitsi Club Venue -nimenen yökerho. Liiketila on parhaillaan remontissa, ja saman vinkin mukaan sinne on kuljetettu irtaimistoa Herculeksen aiemmasta paikasta Lönnrotinkadulta.

Ravintola kertoo Facebook-sivullaan saaneensa uudelle paikalleen jo anniskuluvat ja luvan jatkoaikaan, ja Herculeksen Facebook-sivun päivittäjät kiittävät "Etelä-Suomen Lääninhallitusta ja muita viranomaisia todella nopeasta toiminnasta". Anniskelu- ja jatkoaikaluvat on sidottu ravintolan liiketilaan, joten muuton yhteydessä ravintolayrittäjä joutuu hakemaan uudet luvat.

Aiemmin uudeksi osoitteeksi arvuuteltiin mm. Yliopistonkatua ja Wanhan kellaria. Yliopistonkadun tyhjillään olevaa ravintolatilaa kerrottiin käydyn katsomassakin, mutta Wanhan kellarissa on edelleen lounasravintolatoimintaa.

Vuonna 2000 avattua Hercules-yökerhoa pyörittävä Moek Trading Oy omistaa myös Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan vuonna 1998 avatun Mann's Street -ravintolan. Omistajakaksikon ensimmäinen ravintolayritys Cafè Escale avasi Kansakoulukadulla vuonna 1994 ja toimi vuoteen 2001 asti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

14.1.2016 klo 12.50: Korjattu Pohjoisen Rautatiekadun kirjoitusasu.

Hercules Facebookissa
herculesgayclub.com
Helsinkiläinen yökerho Hercules lopettaa

58 kommenttia

Aika syrjäinen sijainti.

Rautatiekatu ilman n-kirjainta.
Syrjäisyys riippuu tietysti siitä, mistä päin katsoo. Ainkin Kampin metro- ja bussiasemalta on lyhempi matka kuin entiseen Herkkuun, ja Cavalier sekä G-lounge ovat myös aivan lähietäisyydellä. Mannsista tietysti matka pitenee reilusti, ja myös rautatieasemalta joutuu talsimaan vähän pitemmän matkan.