Vuoden 2016 Gaygaalan äänestyksen ehdokkaita etsitään

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 2

QX etsii parhaillaan ehdokkaita vuotuiseen äänestykseensä. Varsinainen äänestys alkaa tammikuussa. Äänestyksessä eniten ääniä saaneet palkitaan 5. helmikuuta Helsingissä järjestettävässä Suomen QX Gay Gaala -tapahtumassa.

Kategorioita on 12 ja ne ovat Vuoden homo, bi tai trans, Vuoden hetero, Vuoden Drag, Vuoden kotimainen artisti, Vuoden kotimainen biisi, Vuoden TV-tähti, Vuoden Keep Up the Good Work, Vuoden homoklubi, Vuoden homopaikka (Helsingin ulkopuolella), Vuoden homobaari, Vuoden Show sekä Vuoden hlbti-yrittäjä (muu kuin ravintola-ala).

QX Gay Gaalan tuottaa ruotsalainen QX Förlag Ab, joka on järjestänyt QX Gay Gaalan Ruotsissa jo 17:nä vuonna. Suomessa tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran.

QX Gay Gaala järjestetään perjantaina 5. helmikuuta 2016 Helsingin Savoy-teatterissa. Gaalan jälkeinen virallinen After Party on määrä pitää G Loungessa.

QX.se: Anna ehdokkaasi 2016 Gaygaalaan (viimeistään 27. joulukuuta 2015)
QX: Anna ehdokkaasi QX Gay Gaalaan 2016

2 kommenttia

Tomihan teki viime keväänä tosi huikean saavutuksen - huikea 3. sija Mr Gay World -kisassa!

http://ranneliike.net/teema/helsinkilainen-tomi-lappi-kruunattiin-mr-gay-world-kilpailun-toiseksi-perintoprinssiksi?aid=11722

- - -

Ja viime kesän Älä pelkää -biisi Atomirotalta oli hyvä paukku

https://www.youtube.com/watch?v=8PhXpXxqYi4

- - -

Show-puolella Antti Holma sai ihan homona heterotkin haluamaan ... jatkoa.
Tai pitäisikö sanoa että kun homo on puikoissa, niin hetero- ja bi-porukkakin intoutuu ja avautuu; ja samalla hlbt-artistejakin pääsi tv-framille musisoimaan.

Kommenttia muokattu: 20.12.2015 klo 15:00