Hercules-yökerhon uusi paikka tiedossa?

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 65
Yökerho Hercules on toiminut Lönnrotinkatu 4:ssä syksystä 2000 lähtien. Vuodenvaihteen jälkeen helsinkiläisyökerho joutuu luopumaan tilasta.

Joulukuun alkupuolella kerrottiin, että 15 vuotta Helsingin Lönnrotinkadulla toiminut yökerho Hercules joutuu väistymään taloon tulevan luksushotellin tieltä. Herculeksen on kerrottu jatkavan toimintaansa nykyisissä tiloissaan vielä vuodenvaihteen yli. Lopettamisuutisen yhteydessä kerrottiin, että yökerhon tarina ei kuitenkaan ole lopussa. Toiminnalle kerrottiin etsittävän uutta paikkaa.

- JIIHAA! Taisi uusi paikka löytyä! Tästä tulee ihan parasta!!!!, iloitaan Herculeksen Facebook-sivulle maanantaina jätetyssä kommentissa.

Ranneliike.netin saaman vihjeen mukaan uusi paikka olisi Yliopistonkadulla, Memphis-ravintolaa ja Helsinki Clubia vastapäätä.

Tiedossa ei ole, jatkuuko toiminta entisellä nimellä ja konseptilla. Uuden paikan aukeamisajankohdastakaan ei ole vielä tietoa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Syksyllä 2000 avatun Herculeksen omistava Moek Trading Oy pyörittää Helsingissä myös ydinkeskustassa Mannerheimintien varrella sijaitsevaa Mann's Street -ravintolaa.

Helsinkiläinen yökerho Hercules lopettaa
Hercules Facebookissa

65 kommenttia

Onko Yliopistokadussa kyse tiedosta vai juorusta?
Saadusta vihjeestä :)