Svenska Teaternissa menestysmusikaali La Cage aux Folles keväällä 2008

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Hannu Korhonen

Tervetuloa La Cage aux Follesin ihmeelliseen maailmaan! Luvassa on häikäisevä show täynnä kimallusta ja ikimuistoisia lauluja!

Menestysmusikaali La Cage aux Follesin tapahtumapaikkana on taianomainen St Tropez, maailma jossa rakkaudella ei ole rajoja. Musikaali on suurenmoinen elämys jossa huumori, rakkaus ja sydämellisyys sykkivät kohtauksesta toiseen. Mutta kaiken taustalla on liikuttava tarina.

Georges ja hänen kumppaninsa Albin, taiteilijanimeltään Zaza, pyörittävät yhdessä La Cage aux Folles –yökerhoa St Tropezissa. Yökerhon vetonaulana on uskomaton drag show, joka koostuu suurimmilta osin miehistä jotka pukeutuvat naisten vaatteisiin, kirkkaimpana tähtenään Zaza.

Tarina saa alkunsa kun Jean-Michel, Georgesin poika joka syntyi satunnaisen suhteen tuloksena 20 vuotta sitten, ilmoittaa menevänsä naimisiin Anne Dindonin kanssa. Huonot uutiset ovat että morsiamen isä on Perinteet, Perhe ja Moraali- puolueen puheenjohtaja Edouard Dindon, jonka vankkumaton päämäärä on sulkea kaikki dragklubit. Dindonin pariskunta haluaa ehdottomasti tavata Jean-Michelin vanhemmat, onnellisen tietämättömi siitä että Jean-Michelin äiti onkin mies. Tuloksena on monta hillitöntä selkkausta ja paljon naurua, ennen kuin tarina saa häikäisevän päätöksensä.

Niin kuin Georges sanoo: Jos me olemme tehneet työmme kunnolla teillä on enemmän kotiinkannettava kuin ainoastaan revitty lippu ja ruttaantunut ohjelmalehtinen. Te tulette kantamaan La Cage aux Follesia sydämessänne kauan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tervetuloa La Cage aux Follesin ihmeelliseen maailmaan! Luvassa on häikäisevä show täynnä kimallusta ja ikimuistoisia lauluja!


Tästä Svenska Teaternin sivuille.


(Svenska Teatern, lehdistötiedote 01.02.2008)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!