Finlandization-tapahtumassa valittiin Mr. Fetish Finland

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1

Viikonloppuna Helsingissä järjestetyn Finlandization-tapahtuman tilaisuuksiin osallistui useampi sata esimerkiksi nahasta, kumista ja univormuista kiinnostunutta miestä.

Asiasta kertoo fetissijärjestö MSC Finland - Tom's Club verkkosivuillaan.

Perjantain ja lauantain iltatilaisuudet järjestettiin Helsingissä Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Perjantaina oli lämmittelyjuhlat ja lauantaina varsinainen pääjuhla, jossa valittiin myös Mr. Fetish Finland. Tittelin lunasti itselleen helsinkiläinen Riku. Hän kertoo haluavansa vaikuttaa siihen, että erilaiset ihmiset omine fetisseineen uskaltaisivat tulla esiin ja voisivat olla sellaisina kuin ovat.

Monissa muissa Euroopan maissa kilpailu on vahvemmin leather-kisa. Suomessa kilpailu on hengeltään laajemmin fetissi-kilpailu.

Syksyllä Itävallan Wienissä järjestetään eurooppalaisten nahkakerhojen kattojärjestön ECMC:n vuosikokouksen yhteydessä Mr. Leather Europe -kilpailu, johon suomalaisjärjestön paikallisen kilpailun voittajalla on oikeus osallistua. Vuoden 2016 Mr. Leather Europe -kilpailu sekä ECMC:n vuosikokous pidetään Suomessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sunnuntaina Finlandization-viikonloppu päättyi brunssiin Freedom-baarissa.

MSC Finland - Tom's Club

MSC Finland - Tom's Club on suomalainen fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää kerran kuukaudessa dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. Kesäisin kerho järjestää Finlandization-fetissitapahtuman. MSC on osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.

Perinteisen mustan nahkan lisäksi fetissijärjestöjen piirissä on toimintaa myös muiden fetissien ympärillä. Tällaisia ovat esimerkiksi moottoripyöräilyyn ja armeijaan liittyvät fetissit, muut uniformut, kumiasusteet, työvaatteet, sadomasokismi sekä sidonta.

Mr. Fetish Finlandiksi valittiin 29. Finlandization-tapahtumassa helsinkiläinen Riku (kuva: MSC Finland - Tom´s Club)

MSC Finland - Tom´s Club: Rikusta tuli vuoden 2015 Mr. Fetish Finland
Euroopan nahka- ja fetissikerhojen vuosikokous 2016 Helsingissä
29. Finlandization -tapahtuma kokoaa fetissiväkeä Helsinkiin

1 kommenttia

Huomionarvoista tässä kohdin lienee se, että ensi vuonna on Finlandization 30-vuotis juhla. Helsinki on muutenkin keskiössä ensi vuonna Euroopan nahka/fetissijärjestöiden kokouksineen sekä EuroGame:ssineen.

*Onnittelut voittajalle, mutta pitäisikö nämä voittajat tuntea pelkästään etunimellä?