Adam Lambert: Olen maannut kaapissa olevien Hollywood-tähtien kanssa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 6

Laulaja Adam Lambert kertoo Glamour Magazinelle maanneensa lukuisten kaapissa olevien tunnettujen miespuolisten henkilöiden kanssa.

Lambert arvelee, että monet homoseksuaaliset miespuoliset tähdet saattavat kätkeä seksuaalisen suuntautuneisuutensa, koska viihdeteollisuutta pyörittävät miehet. Lambert ottaa esiin alan piirissä vaikuttavan macho-kulttuurin.

Laulaja pohtii, että elokuvissa kävijät ja levyjä ostavat ovat kuitenkin pääosin naisia.

Lambert kertoo harrastaneensa menneisyydessä seksiä myös naisen kanssa.

Nyt 33-vuotias Lambert tuli tunnetuksi American Idol -ohjelman myötä vuonna 2009 ja hänestä tuli sittemmin kansainvälisesti menestynyt laulaja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lambert seurusteli muutaman vuoden suomalaisen Sauli Koskisen kanssa. He tapasivat toisensa Helsingissä vuonna 2010 ja alkoivat pian seurustella. Syksyllä 2011 Brittiläinen Flecking Records-verkkolehti valitsi lukijaäänestyksen perusteella Adam Lambertin ja Sauli Koskisen maailman ihanimmaksi julkkispariksi.

GayStarNews: Adam Lambert: ´I´ve been with gay Hollywood stars who are still in the closet´
Mirror: Queen´s Adam Lambert reveals he´s slept with male Hollywood stars who aren´t openly gay
Ilta-Sanomat: Adam Lambert paljastaa: Olen maannut kaapissa olevien Hollywood-tähtien kanssa

6 kommenttia

Kuules Adam Lambert, ne "kaapissaolijat" saattavat olla sielläkin ihan vain biseksuaaleja. Niillä kun on semmoinen luontainen tapa, harrastaa vain salaisempaa, "vaimolle uskollista", vieraissa puuhaamisen irtoseksiä.

"Lambert kertoo harrastaneensa menneisyydessä seksiä myös naisen kanssa."

Ja kun vaikuttaa vahvasti siltä, että Lamber on itsekin semmoinen.
Human: Olet vouhkannut täällä jo jonkin aikaa biseksuaaleista, määritellyt niin biseksuaalit, drag- ja transihmiset omaan erikoiseen tyyliisi - tai pikemminkin kaikki omasta "normihomoudestasi" poikkeavat. Olen koittanut korjata virheellisiä käsityksiäsi ja muuten vain pahansuopia kirjoituksiasi ilmeisen tuloksetta. Nyt jotenkin vain tuntuu siltä, että ei vaan viitsisi enää. Koska olen herkkä määritelmille, tai ylipäätään allerginen homo-bi-transfobisille kommenteille - ja spagettimonsteri parahtakoot, jos joku kuvittelee käsitystesi vastaavan yleisiä käsityksiähomojen keskuudessa, joten kokeillaan noista keinoa. Mikä tässä ristiretkessäsi biseksuaaleja vastaan on oikein taustalla? Sydänsurujen tuottama pettymys, pelko ja epävarmuus omasta suuntautumisesta? Sisäistetty homofobia, joka tapauksessasi kohdistuu trans-cis-drag väestöön?

Ymmärrän, jos mielestäsi homouteen liitetään piirteitä, jotka eivät vastaa omia käsityksiäsi omasta itsestäsi. Jokainen kuitenkin määrittelee itsensä, sekä omat rajansa mikä sopii juuri hänelle - seikka mitä itse myös olet vastaan toisinaan hyvinkin loukkaavaan sävyyn. Tässä mielessä kommentointisi ei juurikaan eroa paatuneimman homofoobikon purkauksista. Äänekäs ja näkyvä homofobiahan on eräiden tutkimusten mukaan keino peittää omia lantentteja tai tietoisesti piilotettuja taipumuksia - herkkyytesi kommentoida juuri tiettyjä uutisia näin voimakkaasti, antaa lukijalle tiettyjä vihjeitä siitä, että kirjoittaja itse saattaisi olla itsekin "semmoinen".


*Adam Lamberille kannattanee kirjoittaa englanniksi.