Miss Drag Queen 2004 on Miss Divet

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Suomen Miss drag queen 2004 on Miss Divet. Drag-kuningatar perintöprinsessoineen valittiin keskiviikkona 12.11.2003 Ravintola dtm:ssä pidetyssä kilpailussa. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Johan ja toiseksi Aurora Borealis. Kunniamaininta myönnettiin Miss Rougelle. Kaikkiaan drag-kuningattaren tittelin havittelijoita oli 17.

Drag 2004
Aurora Borealis, Miss Divet, Johan, Miss Rouge (kuva: Leo Koivistoinen)

Tuomaristoon kuuluivat Minna Haapkylä, Jonna Pirinen, Jaakko "JS16" Salovaara, Sara Hirvelä, Marko Björs, Saimi Nousiainen, Laura Voutilainen ja tuomariston puheenjohtaja Jone Nikula. Tilaisuuden juonsivat Ravintolan johtajatar Riitta "Ritu" Suominen ja Mega-Paula.

Yleisön suosikkeja aplodeista päätellen olivat Johan, Rouge, Divet, Banana ja erityisesti Aurora Borealis. Yleisesti ottaen kilpailijoiden esitysten musiikkivalinnat olivat melko perinteisiä paria poikkeusta lukuun ottamatta. Lavalla nähtiin myös itämaista tunnelmaa, elokuvamaailmaa ja suuria tunteita. Myös Juha "watt" Vainion pahojen poikien lauluja päästiin kuulemaan. Vaatetuksessa nähtiin perinteistä kimallusta ja säihkettä. Asut olivatkin melkoisen näyttäviä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Drag-esitykset ovat aina olleet osa "homokulttuuria". Nykyisin drag on nostanut suosiotaan myös "heteroravintoloiden" ohjelmatarjontana, mutta edelleen drag kuuluu homoravintolaan. Tämänkertainen mittelö vetikin ihmisiä satamäärin paikalle ja koko yleisö seurasi kilpailua innokkaana.

- ranneliike.netin kuvagalleria tapahtumasta
- myös dtm:n sivuilla osoitteessa www.dtm.fi on lisää kuvia

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!