Checkpoint 2.0 - hiv-testausta Ravintola Herculeksessa

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • -

Eurooppalaista hiv-testausviikkoa vietetään 21.-28.11. Hiv-tukikeskuksen CHECKPOINT 2.0 palvelu järjestää testausviikkoon liittyen hiv-testausta Ravintola Herculeksessa (Lönnrotinkatu 4, Helsinki) lauantaina 29.11. klo 19-23.

Testaus on tarkoitettu miehille, joilla on seksiä miesten kanssa.

- Tervetuloa tapaamaan meitä Herculekseen! Testauksen lisäksi meidän kanssa voi tulla keskustelemaan hivistä, muista seksitaudeista ja miesten välisestä seksistä. Olemme paikalla klo 19-24! Alkuillasta tarjolla myös glögiä, lupaa CHECKPOINT 2.0:n työryhmä.

Käytössä on pikatesti, josta luotettavan tuloksen saa 60 sekunnissa. Testaus Herculeksessa tapahtuu sille varatussa rauhallisessa ja häiriöttömässä tilassa. Testi on anonyymi ja maksuton. Halutessaan testivastauksen voi saada myös seuraavalla viikolla.

CHECKPOINT 2.0 palvelun kohderyhmänä on kaikki miehet, joilla on seksiä miesten kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Palvelun tarkoituksena on madaltaa kynnystä ja helpottaa hiv testiin pääsyä. Palvelu järjestää testausta Hiv-tukikeskuksessa Helsingissä joka torstai klo 14-18. Tuona aikana tukikeskukseen voi tulla testauksen lisäksi kahville ja keskustelemaan työntekijöiden kanssa. Lisäksi CHECKPOINT 2.0 toimii kausiluonteisesti myös liikkuvassa yksikössä eli testausta järjestetään lähinnä kesäaikaan tila-autossa ulkotapaamispaikoilla sekä saunan ja videopaikkojen läheisyydessä.

miestenkesken.fi

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!