Montrealin tappaja 2012 kärsi jakomielitaudista - Lääkäri

  • Uutinen
  • Yleiset
  • jnsto
  • 2

Miesystävänsä raasta taposta 2012 Montrealissa epäillyn Luka Magnottan oikeudenkäynnissä saksalainen psykiatri on todistanut syytetyn kärsineen jakomielitaudista. Luka Magnotta oli Montrealin asunnossaan tappanut miehen ja lähettänyt ruumiinosia keskeisille poliitikoille Ottawaan. Hänet pidätettiin myöhemmin Berliinissä ja luovutettin alustavien tutkimusten jälkeen Kanadaan.

Oikeuskäsittely on nostanut julkisuuteen tappoillan ja tutkimusten yksityiskohtia. Oikeudenkäyntiuutisissa on julkaistu myös turvakameroista saatu video siitä, miten Magnotta ja kiinalaistaustainen ystävänsä saapuvat taloon toukokuussa 2012 ja kuinka Magnotta sitten tyhjentää jätteitä ja poistuu itse matkalaukkuineen.

Magnotta oli ollut esiintyjänä yli kahdessakymmenessä gay-videossa ja tunnettiin lisänimellä "Rocco". Henkensä menettänyt oli 33-vuotias kiinalaistaustainen opiskelija.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutinen ja videoita the Starissa
Pidätysuutinen ranneliike.netissä 2012

2 kommenttia

SaintJudy oikein.
jnsto,,,oletko seurannut CBC'n poispotkitun Jian Ghomesin case. Yksi mieskin syyttaa hanta koskettelemisesta. Jian on komea. Kuva blogissani.