Me Naiset: Jari Sillanpää toi miesten välisen rakkauden uudelle levylleen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 5
Jari Sillanpään levy <i>Rakkaudella merkitty mies</i> julkaistaan 26. syyskuuta.

Jari Sillanpää kertoo, että hänen perjantaina 26.9. julkaistava uusi - järjestyksessään kolmastoista - albuminsa Rakkaudella merkitty mies sisältää niin rohkeita sanoituksia, että ne arveluttivat leyv-yhtiötä. 49-vuotiasta iskelmätähteä on haastatellut Me Naiset -lehti.

Lehti arvioi, että uusi albumi voi hämmentää monia iskelmätähden faneja. Esimerkiksi Me Naiset nostaa Mariskan sanoittaman Tanssii kuin John Travolta -singlen, jossa lehden mukaan on rohkea, homoerottinen lataus.


Jari Sillanpää - Tanssii kuin John Travolta

Sillanpää kertoo kyllästyneensä kiltin naapurinpojan imagoon, ja laulaneensa tähän asti muiden ihmisten rakkaudesta.

- Eihän meidän Jari nyt mitään seksiä harrasta. No kyllä kuule harrastan!, sanoo Sillanpää lehdelle.

Toiseksi esimerkiksi otetaan Johanna Vuoksenmaan sanoittama Rakkaudella merkitty mies, jossa lauletaan miehestä, joka on "raadeltu, riisuttu, suudeltu, huumattu, köytetty, raavittu, hellitty, kaadettu". Levy-yhtiössä oli haluttu pehmentää tekstiä, mutta Sillanpää piti lehden mukaan päänsä.

Sillanpää kertoo haluavansa ottaa levyllään myös kantaa vähemmistöjen asemaan. Sillanpää Me Naiset -lehden haastattelussa, että varsinkin pienemmillä paikkakunnilla moni homo kokee yhä tukevansa syrjityksi.

Perjantaina julkaistavan levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Malagaan.

Sillanpää käynnistää samalla - perjantaina 26.9. - syyskiertueensa Kokkolasta. Kiertue käsittää 18 esiintymistä, ja se päättyy 26. lokakuuta Helsinkiin.

Me Naiset: Jari Sillanpään levyllä rohkeaa homoerotiikkaa - levy-yhtiö yritti sensuroida
Warner Music Finland: Jari Sillanpään uutuusalbumi ´Rakkaudella merkitty mies´ julkaistaan syyskuussa
jarisillanpaa.com

5 kommenttia

Baila, baila, baila, yhtä juhlaa on tämä homon elämä..
Olen melko vakuuttunut, että tätä Travolta-palaa veivataan aika huolella ainakin Mann´s Streetilla ja miksei tasavallan muissakin homobaareissa. Eikä ole yhtään poissuljettua, että heterodiskoissakin pannaan tuon tahdissa parastaan.