Putouksen Antti Holma Me Naisissa: "Homoutta ei pidä peitellä"

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 5

Putouksen uusiin näyttelijöihin kuuluva Antti Holma kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa siitä, kuinka vaikeaa kaapista tuleminen oli.

Nyt 31-vuotias näyttelijä-käsikirjoittaja Holma kertoo vielä lukioaikana uskottelleensa itselleen olevani aseksuaali. Hän arvelee rankaisseensa sillä tavoin itseään homoudesta. Kallion ilmaisutaidon lukion päätettyään hän haki teatterikorkeakouluun ja pääsi sisään ensimmäisellä yrittämällä. Hän kertoo päättäneensä samoihin aikoihin, että on aika olla itselleen rehellinen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Sonkajärvellä Pohjois-Savossa kasvaneelle körttiläisen papin ja uskonnonopettajan esikoispojalle ulostulo oli suuri kysymys, mutta läheisille pienempi yllätys. Holma kertoo äitinsä tienneen asian Holman lapsuudesta asti.

- En halua antaa yhtään sellaista viestiä, että homoutta pitäisi peitellä tai hävetä. Ajattelen, että minun täytyy olla rohkea, sillä minulla on sosiaalinen velvoite maaseudun jätkiä kohtaan. Landella homous on edelleen yhtä kuin heikkous, kyvyttömyys ja huonous, sanoo Holma Me Naiset -lehdelle.

Holma kertoo Me Naisissa myös siitä, ettei hän ole koskaan seurustellut, eikä hän edes ole halukas jakamaan elämäänsä pysyvästi toisen kanssa. Hän toteaa myös, ettei ole yhden illan juttujen ystävä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Putous-sarjan uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11. lokakuuta. Holman lisäksi näyttelijäkaartiin kuuluu Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Niina Koponen, Ville Tiihonen ja Jenni Kokander. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Ennen Putousta Holmaa on nähty Teatteri Takomon ja Suomen Kansallisteatterin lavoilla. Teatterissa hän kertoo tehneensä töitä puolet elämästään. Televisiossa Holma on esiintynyt esimerkiksi Myllyrinne & Company -sketsisarjassa. Holma on palkittu vuoden näyttelijätulokkaana vuoden 2010 Thalia-gaalassa. Holma on ehtinyt myös kirjoittaa esikoisromaaninsa Järjestäjä.

Me Naiset: Uusi Putous-tähti Antti Holma: ´Homoutta ei pidä peitellä´
MTV3: Putous-tähti Antti Holma: Suorat lähetykset jännittävät
MTV3: Putouksen Antti Holma

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • Jäbä
  • 19.9.2014, 10.37
Antti vaikuttaa ihan hyvälle tyypille.
Ei kuulosta kovin normaalilta tyypiltä kun ei tohon ikään mennessä ole seurustellut. Vaikka antaa ymmärtää olevansa sinut itsensä kanssa.

Varmaan ihan hyvä työssään ja mukava ihminen silti.