Mansesteri ja Miss Gay Finland 2014 -kilpailijat tekivät yhdessä kappaleen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Tamperelainen hiphop-trio Mansesteri julkaisi 13.8. tasa-arvon puolesta puhuvan kappeleen. Mukana kappaleella ovat Miss Gay Finland -kilpailijun Yleisön suosikki 2014 Emilia "Milia" Rinne sekä Miss Gay Finland 2014 Melanie "Mela9" Orenius.

Kappale on nimeltään "Sateenkaaria".

- Kysyimme taannoin kuuntelijoiltamme sosiaalisessa mediassa, että mistä aiheesta he toivoisivat kuulla meitä seuraavan kappaleen ja todella moni toivoi "letkeää kesäträkkiä", mutta muutama heitti sellaisen pallon ilmoille kuin "Tasa-arvosta" sekä "hyväksynnästä" kertovaa, että myös "seksuaalivähemmistöjen puolesta" puhuvaa kappaletta. Ajattelimme täyttää näiden kaikkien toiveet, tästä aihetta kun ei aiemmin ole sen pahemmin käsitelty biisimuodossa miltään taholta, kerrotaan Mansesterista.

- Päätimme aivoriihenä koota letkeän ja hyvänmielen kesäbiisin, johon sisällytämme samalla nimenomaan tasa-arvon ja hyväksynnän teeman kaikkia ihmisiä kohtaan ihonväristä tai seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Kaiken kruunasi se, että itse Miss Gay finlandin voittaja, sekä yleisön suosikki halusi tulla mukaan tähän projektiin!


Mansesteri feat Milia & Mela9 - Sateenkaaria

Mansesteri ft. Milia & Mela9 - Sateenkaaria -lyriikkavideo on julkisessa jakelussa Youtubessa, sekä kuunneltavissa Spotifyssa ja Itunesissa 13. elokuuta. Kappaleen ensimmäinen live-esitys on 16.8.2014 TubeCon-tapahtumassa Helsingin Hartwall Areenalla.

www.mansesteri.com

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!