Star Wars -trilogia julkaistaan DVD:llä 22. syyskuuta 2004

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Hannu Korhonen


© Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights
Reserved. Used With Permission.
Kaikkien aikojen kysytyimmän DVD-julkaisun maailmanlaajuinen odotus on ohi. Twentieth Century Fox Home Entertainment ja Lucasfilm Ltd. ilmoittivat 10.2.2004, että Star Wars –trilogia julkaistaan DVD:nä 22.9.2004.

2003 julkaistun raportin mukaan Star Wars –trilogia on kaikkien aikojen kysytyin DVD-julkaisu. Tämä vahvistaa Amazon.comin odotetuimpien DVD-elokuvien lista, jonka kärkikolmikko muodostuu kolmesta Star Wars elokuvasta: Star Wars Episodi IV: Uusi toivo; Star Wars Episodi V: Imperiumin vastaisku ja Star Wars Episodi VI: Jedin paluu.

Elokuvat julkaistaan neljän DVD-levyn boksissa. Neljäs levy on täynnä bonusmateriaalia ja sisältää kattavan dokumentin Star Wars –elokuvista, sekä ennennäkemätöntä materiaalia elokuvien tekovaiheista. Kaikki kolme elokuvaa on restauroitu digitaalisesti ja ne ovat THX:n uudelleenmasteroimia parhaan mahdollisen äänen- ja kuvanlaadun saavuttamiseksi.

"DVD-versiot tulevat ennen kaikkea takaamaan parhaan mahdollisen äänen- ja kuvanlaadullisen elämyksen sekä hyödyntämään kaikkia DVD-formaatin tarjoamia mahdollisuuksia. Olemme lisäksi työstäneet Star Wars –elokuvien tekemisestä kertovaa
bonusmateriaalia aivan uudenlaisella, viihdyttävällä tavalla", kertoo Jim Ward, joka Lucas-yhtiöissä on vastuussa boksin julkaisusta. "Päämäärämme on, että tämän DVD-julkaisun katsominen on yhtä ikimuistoinen elämys kuin elokuvien ensimmäinen katselukerta oli aikanaan."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Elokuvat julkaistaan ainoastaan keräilyboksina, ja kaikki elokuvat on tekstitetty suomeksi.

Lisää tietoa Star Wars-elokuvista löytyy tämän linkin takaa.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!