Ennätysmäärä rahallista tukea ILGAn konferensseille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Tämän kuun lopulla ja ensi kuun alussa järjestetään Wienissä ILGA-Europen ja kansainvälisen ILGAn konferenssit. Isäntänä on HOSI Wien. Järjestäjä on saanut huomattavan määrän materiaalista ja aineetonta tukea.

HOSI Wien –järjestöstä Kurt Krickler kertoo, että taloudellista tukea on saatu Wienin kaupungilta ja ulkoministeriöltä. Lisäksi rahaa on tullut naisministeriöstä ja kansainvälisiltä sponsoreilta. Näihin kuuluu mm. ruotsalainen kehitysyhteistyöjärjestö SIDA, ja näillä rahoilla pystytään kustantamaan noin 100 delegaatin matka Afrikasta ja Itä- ja Etelä-Euroopasta. Yksityisiä tukijoita ovat mm. IBM ja Austrian Airlines. Itävallan lentoyhtiö on konferenssin virallinen lennättäjä. Myös Wienin turismiviranomaisilta on saatu tukea.

Konferensseihin odotetaan noin 200 osanottajaa 80 maasta ja kaikista maanosista. Konferenssien suojelijana toimii Itävallan liittopresidentti Heinz Fischer. Kunniapresidiumiin kuuluvat mm. Itävallan parlamentin puhemies Barbara Prammer ja kolmas varapuhemies Eva Glawischnig-Piesczek, lukuisia ministereitä ja parlamentaarikkoja, sekä pormestari Michael Häupl.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(ggg.at)

Lisää ILGAn kokouksista
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=6818

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!