Muslimisaarnaaja Bilal Philipsin Suomen-matka peruuntui

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 2

Homovastaisista puheistaan tunnetun muslimisaarnaaja Bilal Philipsin Suomen-vierailu on peruuntunut. Peruuntumisesta on kerrottu Helsingin Muslimit -yhdistyksen verkkosivuilla tiistaina.

Asiasta kertoo Perussuomalaiset-lehti.

Philipsin oli määrä saapua puhumaan Helsinkiin maaliskuun lopussa. Vierailua järjesti Helsingin muslimit -yhdistys. Peruuntumisen taustalla oli epävarmuus Philipsin maahanpääsystä.

Tarkempi tapahtumapaikka oli tarkoitus ilmoittaa myöhemmin vain lipun puhetilaisuuteen lunastaneille. Yhdistyksen sivuilla olevan tekstin mukaan "rasistiset liikkeet ovat häirinneet tilaisuuden järjestämistä". Philipsin nyt peruuntuneen Suomen-vierailun ajankohdaksi kerrotiin 29.-30. maaliskuuta.

Philipsillä on maahantulokieltoja useisiin maihin.

Perussuomalaiset: Radikaalisaarnaaja Bilal Philips ei tule Suomeen - ´päätimme olla ottamatta riskiä´
Iltalehti: Bilal Philipsin matka Suomeen peruttiin
Homovastainen muslimisaarnaaja aikoo Suomeen

2 kommenttia

Suomessa olisi hyvä ottaa yhtenäisen maahantulo-torjuva kanta kaikkiin abrahamisiin ääriliikesaarnaajiin, eli myös ortodokseihin, katolisiin, helluntailaisiin, evankelistoihin ja muihin jonninjoutaviin hölynpölyihin.

Tosin ikävästi tuonne Eduskuntasaliin on kyllä päässyt livahtamaan homovastaisia ääriuskontoliikesaarnaajia, erään kardinaali-imaamimaisen ääriuskontoliikkeen parissa.

Kummallista on se, että (kaikista) uskonnoista vapaaksi ateistiksi itseään väittänyt ja aseettoman siviilipalveluksen suorittanut, sekä radikaali-islamista varoitellut Jussi Halla-aho on Eduskunnassa tehtaillut aloitteentekijänä keskeisesti lakialoitteita ampuma-aselupien höllentämiseen liittyen

http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/akx3000.sh?haku=ALOY&kanta=utaaloitteet&paluuhaku=/triphome/bin/akxhaku.sh%3Flyh=ALOY$%3Flomake=akirjat/akx3050&kieli=su&AKTYYPPI=LA&ALLEKIRJ=Eka&EDSUKUNIMI=Halla-aho&EDETUNIMI=Jussi&EKRYHMA=%24&VPVUOSI=%282011%20or%202012%20or%202013%20or%202014%29&

ristiretkiäkö se Halla-aho on valmistelemassa? Vaikkakin hän yhtyykin islamisteihin epätasa-arvokannatuksessaan emotionaalisseksuaalivähemmistöjä kohtaan, uskonto-katolisessa puolueessaan muka-ateistina.

Kommenttia muokattu: 19.03.2014 klo 14:18
Olen ymmärtänyt, että yhtäläisesti kaikki ääriaines näiden maailmankatsomuksesta riippumatta havaitsee valtiollisten rajojen olemassaolon, jos niikseen tulee.