Ruotsissa homopariskunnan auto jälleen tuhotyön kohteena

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Ruotsissa Göteborgin lähellä homopariskunta on viime viikkoina joutunut kaksi kertaa vainon kohteeksi. Varhain tänä aamuna hyökättiin jälleen pariskunnan auton kimppuun. Kello kolmen jälkeen aamuyöstä auton hälytyslaite alkoi ulista, ja pihalla kävi ilmi, että auton takalasi oli rikottu suurella kivellä.

Auto oli perjantaina saatu takaisin maalaamosta, jossa korjattiin edelliset vauriot. Pariskunnalle tilanne on psyykkisesti vaikea. He olivat toivoneet, että edellisten tapahtumien julkisuus olisi lopettanut hyökkäykset.

Tapaus on herättänyt Markin kunnassa paheksuntaa. Eräs yksityishenkilö on luvannut 3 000 kruunun palkkion vihjeistä, jotka johtavat tekijöiden kiinni saantiin. Pariskunta miettii nyt vakavasti pois muuttamista.


Muutama viikko sitten pariskunnan autoa vaurioitettiin naarmuttamalla siihen sukuelimen kuvia. Sen jälkeen järjestettiin usean sadan ihmisen tukimielenosoitus, mutta pari viikkoa sitten pariskunnan toinen osapuoli pahoinpideltiin koiran ulkoilutuslenkillä. Aluksi poliisi vaikutti passiiviselta, mutta nyt tämän uusimman tapauksen yhteydessä poliisi saapui paikalle tekemään teknistä tutkimusta.

Borås tidningenin uutinen tänään

4 kommenttia

Suomen viranomaiset ovat jo ehdottaneet ulkomaatiedustelun perustamista, koska sisäasiainministerin alainen poliisihallinto on niin mätä. Tässä ois sopiva keissi aloittaa. Demokraattisen yhteiskunnan perusta on oikeudenmukaisuus ja kansalaisten turvallisuuden takaaminen.
  • 2 / 4
  • karhumiäs
  • 13.3.2014, 19.14
Naapurustovartiointi voisi paitsi tehota, myös rajata epäiltyjen määrää ja auttaa syyllisten kiinni saamisessa. Markin kunnassa järjestettiin jo myötätuntomielenosoitus, johon osallistui satoja ihmisiä. Luulisi heistä löytyvän myös vapaaehtoisia. Toivottavasti eivät muuta pois, se olisi antautumista terrorille.