Formula 1-päällikkö tukee Putinia täysin rinnoin

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Lassi Valve
  • 2

Englantilainen Bernie Ecclestone, jota pidetään Formula 1-kilpailujen itseasiallisena johtajana, on kertonut tukevansa Venäjällä voimassa olevaa ”homopropagandan” kieltävää lakia ja selventänyt, ettei Venäjän presidentti koskaan ole sanonut, ettei homoja saisi olla, vaan että hän ei halua, että homoseksuaaliset teot olisivat julkisia ja kaikkien töllisteltävinä.

Formula 1:n liiketoiminnan päällikkö myöntää ihailevansa Putinia ja kaikkea mitä hän edustaa, hänen mielestään Putin on oikeassa ja hoitaa hommansa hyvin.

Vaikka Venäjän laki on täysin homofobinen, löytyy paljon niitä, jotka tukevat sitä ja yksi heistä on Formula 1:n englantilainen pohatta.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Tästä tulee mieleen kiintoisa seikka Max Mosleyn (Fédération Internationale de l’Automobile - FIA puheenjohtaja) skandaalin kanssa. Mosley paljastui vuonna 2008 brittilehden salaa kuvaamalla videolla harrastamassa natsihenkisessä sessiossa sadomasokistisia raippabileitä viiden naispuolisen prostituoidun kanssa.

Bernie Ecclestone kommentoi tapahtunutta: "Otaksuen, että tuo kaikki on totta, se mitä ihmiset tekevät yksityisesti on heidän asiansa."

Vaikuttaa siltä, että Ecclestonella on laaja sydän, mutta homot eivät kuulu Ecclestonen maailmankuvaan ja hyväksynnän piiriin?

***

Ranneliike.net: Kuinka tehdä seksuaalisesta mieltymyksestä hovikelpoinen?
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=7181

Kommenttia muokattu: 26.02.2014 klo 13:54
  • 2 / 2
  • ERKKI - VAASA
  • 26.2.2014, 21.14
Sotšiahan on markkinoitu mahdollisena formulakisojen pitopaikkana. Tottakai Bernie Ecclestone haistaa bisneksen! Venäjän tsaaria kehumalla hän nyt saattaa saada Mustanmeren rannalta kilpailupaikan halvemmin kustannuksi, sillä puoli-ilmaista taikka lähes orjan asemassa olevaa työvoimaakin tuolla alueella riittää. Kyseinen asiahan tuli ilmi jo talviolympialaisten rakennusvaiheissa.