HLBTI-nuorisoprojekti "Lapset404" Nisni Tagilin kaupungissa Venäjällä saa jatkaa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Nisni Tagilin kaupungissa HLBTI-nuorisoprojekti "Lapset 404" (Children 404) saa jatkaa. Oikeus totesi psykologilta saadun lausunnon jälkeen, että kyseessä ei ole homopropaganda, vaan siinä halutaan auttaa homoseksuaaleiksi itsensä tuntevia nuoria. Projektin vetäjä on journalisti Elena Klimova. Hän perusti maaliskuussa 2013 tukiryhmän sen jälkeen, kun hän oli kirjoittanut HLBTI-nuorten tilanteesta ja saanut nuorilta suuren määrän kirjeitä, joissa pyydettiin apua. On-line -ryhmässä nuoret saavat kertoa positiivisista ja negatiivisista kokemuksistaan. Netin kautta saa myös ammatillista prykologista tukea.

Pietarilainen poliitikko ja "homopropagandalain isä" Vitali Milonov oli ilmiantanut projektin, ja vaati sakkoja homopropagandalain perusteella.

Runsas viikko sitten Amnesty käynnisti useissa Euroopan maissa Urgent Action -vetoomuskampanjan nuorisoprojektin puolesta.

http://ranneliike.net/teema/venaja-myos-alaikaisia-rangaistaan-homopropagandasta-nuorisoprojekti-uhattuna?aid=10732

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Natsitkaan eivät tykänneet juutalaisia auttaneista oikein.

Esim venäjän hallinto, katolinen ja ordotoksinen sekä islamin johto pitäisi haastaa oikeuteen rikoksista ihmisyyttä vastaan esim aiheuttamiensa itsemurhat, masennukset, ahdistukset, väkivalta, sorto, syrjintä, vihapuhe yms.