Kordale ja Kaleb, homovanhemmat netissä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Eräs homopari on synnyttänyt internetissä viime aikojen suurimpia sensaatioita. Kordale ja Kaleb ovat kaksi homomiestä, jotka elävät onnellisina lastensa ylpeinä vanhempina.

Kordale ja Kaleb ovat kuukausien ajan jakaneet valokuvia päivittäisistä askareistaan lastensa parissa Instagramissa niin, että muut käyttäjät voivat ihailla sitä autuutta, jossa kaikki perheen jäsenet elävät.

”Vanhempina oleminen merkitsee sitä, että herätämme tyttäremme puoli kuudelta, teemme heille aamiaisen, puemme heidät koulua varten ja viemme puoli seitsemältä bussille. Tämä on tuiki tavallinen päivä kodissamme. Se ei ole helppoa, mutta nautimme vanhemmuuden jokaisesta hetkestä ja minuutista.”

Tämä Kordalen ja Kalebin perhe, jonka elämää voi seurata Instagramissa, on elävä esimerkki siitä kauneudesta, johon ihmisen sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumaton rakkaus johtaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Huffington Post tietää kertoa, että Instagram-kuvat ovat valitettavasti aiheuttaneet joukon homofobisia viestejä twitterissä. Joillekin on ilmeisesti liikaa, että kaksi mustaa miestä on lasten vanhempina.

Universo Gay (Espanja)
Huffington Post (USA)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!