Moninaisuus on meissä –video sai Rakkauden lähettiläs –palkinnon

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Eilen palkittiin Setan video ”Moninaisuuus on meissä”. Videossa erilaiset seksuaaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat nuoret kertovat elämästään, perheestään, arjen ongelmista ja tuen saamisesta.

Video julkistettiin viime helmikuussa, ja sitä on saanut DVD:nä ja se on myös Youtubessa. Videon tuottajana on toiminut oululainen Martu Väisänen. Ranneliikkeen uutinen videosta synnytti kevättalvella pitkän keskustelun.


http://ranneliike.net/teema/seksuaali-ja-sukupuolivahemmistonuorten-elamantarinoita-dvdlla?aid=9545

Aktuaali ja Nektaria ry jakavat vuosittain Rakkauden lähettiläs –palkinnon. Palkitsemalla halutaan nostaa esille seksuaalikasvatuksen merkitystä eri-ikäisten ihmisten hyvinvoinnissa, seksuaalikasvatukseen liittyviä teemoja ja erilaisia työtapoja.

Videon palkitsemista perusteltiin näin:

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

"Video nostaa esille myös moninaisesti nuorten oman äänen seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Video herättää keskustelua ja mahdollistaa pohdintaa ja peilausta suhteessa omaan itseen, omaan lähiympäristöön ja yhteiskuntaan. Huomionosoituksella haluamme antaa julkista kiitosta hyvälle seksuaalikasvatusmateriaalille ja kannustaa seksuaalikasvattajia huomioimaan työssään oma ja asiakkaidensa elämänmittainen kasvu seksuaalisuudessa"


Video Youtubessa:


Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!