New Jerseyn ravintolakuittijupakka paljastui sepitetyksi

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 1

Marraskuun puolessavälissä verkossa liikkunut kuva syrjivällä viestillä varustetusta kuitista ja siihen liittyvä tarina ovat paljastuneet sepitetyksi.

Ravintolan asiakkaana ollut perhe ei tarinaa levittäneen tarjoilija Dayna Moralesin mukaan suostunut antamaan tippiä, koska pitivät häntä homoseksuaalina, eivätkä siten kuittiin kirjoittamansa viestin mukaan hyväksyneet hänen elämäntapaansa.

- Olen pahoillani, mutta en voi antaa tippiä, koska en hyväksy elämäntapaasi ja kuinka elät elämääsi, näkyi kirjoitetun viestiksi ravintolalaskuun.

Myöhemmin kyseiset asiakkaat toimittivat kuittikopionsa julkisuuteen, jossa oli huomioitu asiallinen juomaraha. Perheen äiti sanoi, että hänen mielestään ihmisillä on oikeus tietää asioiden oikea laita.

Asiakkaana ollut perhe kertoo, että tapahtumat ovat ehkä alkaneet väärinkäsityksestä: Perheen pöytään ohjannut henkilö kertoi heidän palvelijansa olevan "Dan", mutta Moralesin saavuttua perheen äiti oli tokaissut, ettei tarjoilja olekaan "Dan".

Sittemmin Moralesin työtoverit ovat myös ilmaisseet Moralesin olevan patologinen valehtelija ja valehtelevansa hakeakseen huomiota. Työpaikalla tehdään asiasta sisäistä tutkintaa ja työnantaja on kertonut Moralesin olevan toistaiseksi syrjässä työtehtävistään.

Tuoreiden tietojen mukaan Morales olisi saanut potkut merivoimista alkuvuodesta, koska oli jättänyt hoitamatta tehtävänsä.

NBC: Waitress in Anti-Gay Note Dispute Was Dishonorably Discharged From Marines: Source
NBC: Family Says They Did Tip Gay Server, Didn´t Leave Note
Stara.fi: Tipittä jäänyt homotarjoilija valehteli kaiken
Asiakas jätti ravintolatarjoilijan ilman tippiä, koska ei hyväksy homoutta

1 kommenttia

Hyvä näin. Siis että tuli ilmi.

Kyllä meistäkin löytyy ihan varmasti prosentuaalisesti ainakin yhtä paljon sekopäitä kuin valtaväestöstäkin. Ehkäpä jopa enemmän...