Amy Dickinsonin ohjeet homopojan vanhemmille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Amy Dickinson, jolla on kolumneja eri tiedotusvälineissä Yhdysvalloissa, opastaa poikansa homoseksuaalisuudesta huolestuneita vanhempia.

19.11.2013

Rakas Amy: Sain äskettäin tietää, että 17-vuotias poikani on homo. Kuulumme erääseen kirkon ryhmään, ja jos ryhmän jäsenet saavat tietää siitä, he alkavat pilkata minua siitä, että minulla on homoseksuaalinen lapsi.
Hän ei kuuntele järkipuhetta, eikä hän aio lakata olemasta homo. Minusta tuntuu, että hän tekee tämän vain kostaakseen minulle, koska unohdin hänen kolmet viimeiset syntymäpäivänsä – minulla on niin kiire töissä.

Pyydän, että autat häntä tekemään oikeat valinnat elämässä ja luopumaan homoudesta. Hän ei kuuntele minua; ehkä hän kuuntelee sinua.

Petetyksi itsensä tunteva

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Rakas Petetyksi itsensä tunteva:

Voisit antaa pojallesi tärkeän opetuksen muuttamalla omaa seksuaalisuuttasi ja näyttää, miten helppoa se on. Kokeile sitä vaikkapa seuraavan vuoden: Lakkaa olemasta hetero ja osoita pojallesi, että ihmisen seksuaalisuus on valintakysymys – sen määräävät vanhemmat, vanhempien kirkko ja yhteiskunnallinen paine.

Oletettavasti ehdotukseni synnyttää sinussa aavisuksen, että seksuaalisuus on sisintä itseäsi. Sama pätee poikaasi. Hänellä on oikeus siihen, että hänen vanhempansa hyväksyvät hänet sellaisenaan.

”Unohtaessasi” lapsesi syntymäpäivän kiellät itse asiassa hänet ihmisenä. Sinä ikään kuin sanot hänelle, että olet unohtanut hänen olemassaolonsa maailmassa. Miten surullista hänen kannaltaan.

On väärin painostaa poikaasi niin, että hän muuttaisi seksuaalisuuttaan. Ellet opi hyväksymään häntä sellaisena kuin hän on, hänen olisi ehkä turvallisempaa asua muualla.

Pflag.org on järjestö, joka ehkä pystyy auttamaan sinua ja perhettäsi selviytymään. Tämä järjestö on perustettu sateenkaari-ihmisten vanhemmille, sukulaisille, ystäville ja kumppaneille. Se on auttanut lukemattomia perheitä voittamaan nämä vaikeudet. Ota yhteys paikalliseen haaraosastoon.

Amy

Amy Dickinson

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!