Identiteettiä paljastamassa -valokuvanäyttely Helsingin Kaapelitehtaalla marraskuussa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Helsingin seudun Seta Helsinkiin tuoman valokuvanäyttelyn on tuottanut venäläinen LHBT-kansalaisjärjestö Resurs. Marraskuun ajan auki oleva näyttely on ensimmäistä kertaa julkisesti esillä Helsingissä.

Perjantaina 8.11. avattua Identiteettiä paljastamassa -näyttelyä kuvataan Helsingin seudun Setan verkkosivuilla koskettavaksi dokumentaatioksi psykologisesta LHBT-taideprojektista.

Näyttely koostuu viidestätoista valokuvakollaasista ja sisältää kuvia sekä yksilöistä että pareista. Jokaiseen valokuvaan kuuluu kuvattavan haastattelu, joka on toteutettu välittömästi kuvauksen jälkeen.

- Projektin kanssa työskentely oli sekä luova että terapeuttinen prosessi, jonka aikana osallistujilla oli mahdollisuus paljastaa, toteuttaa ja ilmaista monia puolia omasta identiteetistään itse tuottamiensa kuvien avulla, kertovat taiteilijat Yulia Malygina ja Anna Golubeva HeSetan verkkosivuilla.

Näyttely on esillä Helsingin Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C. Viikonlopun 8. - 11.11. ajan näyttely on C-rapun viidennessä kerroksessa ja siirtyy sen jälkeen HeSetan tiloihin C-rapun neljänteen kerrokseen, jossa sitä voi käydä katsomassa marraskuun ajan HeSetan ryhmien kokoontuessa. Näyttely on maksuton. Ryhmätapaamisten aikataulun voi tarkastaa HeSetan verkkosivujen kalenterista.

HeSeta: Näyttely ´Identiteettiä paljastamassa´ saapuu Helsinkiin!

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta