Homot kelpaavat poliittisiksi lyöntivälineiksi niin idässä kuin lännessä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • JuhaniV
  • 2
Armenian lippu

Armeniassa ollaan kiinnostuneita EU:hun liittymisestä. Vastustajat ovat ottaneet poliittiseksi pelivälineeksi homokortin. EU:n vaatimusta miesten ja naisten tasa-arvosta, sisältäen homojen oikeudet, käytetään nyt poliittisessa taistelussa surutta.

Kansan Uutisten Verkkolehdessä julkaistussa, Jerevanista lähetetyssä uutisjutussa kerrotaan, että Armeniassa käydään poliittista taistelua EU-myönteisten ja EU:ta vastustavien voimien välillä. EU:n tasa-arvolakia syytetään homouden edistäjäksi. Vastustajat ovat ottaneet käyttöön Venäjän homovastaisen linjan. Homokortilla pelaamista epäillään Armenian hallituksen keinoksi EU-kaunan lisäämiseksi yhteiskunnassa.

Armenian ja EU:n välille on valmisteltu assosiaatiosopimusta, jonka piti valmistua ensi kuussa. Kompastuskiveksi tuolle sopimukselle on noussut Armenian syyskuinen päätös liittyä Eurasec-tulliliittoon, johon jo entuudestaan kuuluvat Kazakstan, Valko-Venäjä ja Venäjä.

Armeniassa tuli voimaan viime kesäkuussa laki miesten ja naisten tasa-arvosta, johon katsotaan kuuluvan myös homojen tasavertaiset oikeudet. Laki ei ollut kaikkien mieleen.

Hyvin miesvaltaisessa Armeniassa tasa-arvolakia on alettu vastustaa pelottelulla ja valheilla. Kansalaisia kutsutaan taisteluun "kieroutuneita länsimaisia arvoja" vastaan ja perhearvojen puolesta. Facebookissa on menossa kampanja mielenosoitusmarssin järjestämiseksi Jerevaniin, tasa-arvolakia ja "eurooppalaisia arvoja" vastaan.

Tuo toimintamalli on kopioitu suoraan Venäjältä, joka on nostanut homot tikun nokkaan uhkana venäläisen yhteiskunnan arvoille. Ortodoksikirkkohan on Venäjällä innokkaasti mukana tuossa kampanjassa.

Pelottelukampanja Armeniassa on jo tuottanut tulosta kansalaisten mielissä. Uutisjuttuun haastateltu äiti kertoo olevansa huolissaan, jos hänen 16-vuotias poikansa aikoisi lähetä opiskelemaan Eurooppaan taikka Yhdysvaltoihin.

***

Kylmän sodan kautena (aika toisen maailmansodan päättymisestä, joidenkin katsomusten mukaan Neuvostoliiton romahtamiseen) seksiä käytettiin kahden suurvallan valtataistelussa sujuvasti poliittisena lyöntivälineenä. USA:ssa seksivalistusta pidettiin voimakkaasti vastustettavana asiana, koska se oli muka suoraa kommunistista propagandaa. Neuvostoliitossa samainen asia nimettiin amerikkalaisten propagandaksi Neuvostoliittoa vastaan.

Kun Venäjää ei nähdä Yhdysvalloissa enää "suurena uhkana" yhteiskunnalle, äärioikeisto käyttää homoja tuohon tarkoitukseen. Venäjällä on tällä hetkellä sisäisiä yhteiskunnallisia vaikeuksia. Kansalaisten nurinan vaimentamiseksi homot on nostettu yhteiskunnan vakavaksi uhkaksi, jopa niin, että homoja vastaan on pitänyt säätää ankaria lakeja. Nyt hallitus odottaa saavansa näyttäviä oikeudenkäyntejä ihmisten pelottelemiseksi.

***

Armenian tasavalta on maailman valtioiden vertailussa monella mittarilla asteikon häntäpäässä. Armenia sijaitsee Turkin ja Azerbaidžanin välissä. Maassa asuu kolmisen miljoonaa ihmistä, joista 97,9% on armenialaisia. Pääuskonto on Armenian Apostolinen kirkko, johon kuuluu 94,7% väestöstä. Muita kristittyjä on 4%. Vuoden 2009 paikkeilla Armenia koki vakavan taloudellisen taantuman kaikkine seurannaisvaikutuksineen tavalliseen ihmiseen asti. Taantumasta ollaan hiljalleen toipumassa. Maa tarvitsee kipeästi ulkomaisia yhteyksiä voidakseen kehittää yhteiskuntaa. Poliittiset kuviot ovat haitanneet yhteyksien solmimista.

Armeniaa koskevien tilastotietojen lähde: CIA:n The World Factbook

Kansan Uutisten Verkkolehden uutisjuttu Armeniasta
RL: Armenia peruutti ehdotuksen homopropagandan kieltämisestä
RL: Armenian sateenkaari-ihmisiä vainotaan

2 kommenttia

Ja juuri kun pääsin sanomasta... ;-)

Äärioikeistolainen verkkosivusto WND Opinion julkaisi valtio-opin professori Paul Kengorin mielipidekirjoituksen, jossa väitetään tasa-arvoista avioliittolakia ajavien olevan toteuttamassa Karl Marxin kommunistista tavoitetta ja salaliittoa tuhota rikollisella tavalla traditionaalinen avioliitto ja traditionaalinen perhe.

Kengor katsoo, että konservatiiviset homot, jotka kannattavat homoavioliittoja, ovat todellisuudessa äärivasemmiston Troijan hevosia iskemässä perinteisiin avioliittoihin. Allekirjoittaessaan homoavioliittojen kannatuksen, he todellisuudessa kenties tahtomattaan ovat tulleet värvätyiksi äärivasemmiston vuosisatoja vanhaan yritykseen horjuttaa perhettä. Tämä taistelu on Kengorin mielestä saanut alkunsa jopa niinkin kaukaa kuin Eedenin paratiisista, jossa pahat voimat yrittivät rikkoa miehen ja naisen välisen liiton, jonka Luoja oli säätänyt. Onneksi hyvät enkelit voittivat.

http://www.wnd.com/2013/10/gay-americans-dupes-for-marx/

Oma kommenttini:
Siis tällainen mies opettaa valtio-oppia amerikkalaisessa yliopistossa! Hän uskoo enkelien ja muiden Raamatun hahmojen olleen kaiken takana ja perustaa valtio-opin opetuksensakin uskonnolliseen ajatteluun.
no tasa arvo on vasemmistolaisten yksi atteen perustoista, mutta epäilen kuitenkin että kaikki homot olisi kommareita ja tuhoamassa ydinperheen ;)