Amerikkalainen äärioikeisto keksii uusia luovia keinoja homojen kimppuun käymiseksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 10

Äärikonservatiivinen Teekutsuliike ja vastaavat osoittavat luovuutta homovihansa toteuttamiseen. Keskusteluun on nyt nostettu ajatus joukkokanteesta "homoseksuaaleja vastaan", samaan tapaan kuin toimittiin Yhdysvalloissa tupakkateollisuutta vastaan.

Entinen baptistikirkon pastori ja Teekutsuliikkeen perustaja Rick Scarborough oli kutsunut äärikonservatiiviaktivisti Peter LaBarberan keskustelemaan radio-ohjelmaan mahdollisista homovastaisista toimintastrategioista. Yksi tällainen ehdotus tuossa keskustelussa oli joukkokanne homoja vastaan samaan tapaan kuin aikanaan ajettiin Amerikan tupakkateollisuus vastuuseen tupakan aiheuttamista terveyshaitoista ja kuolemista. Scarborough otaksui, että joukkokanne toimii myös homoja vastaan.

Scarborough:
- On selvää, että tilastollisesti jopa terveydenhoitoviranomaiset (Centers for Disease Control - CDC) vahvistavat, että homoseksuaalisuus johtaa todennköisemmin AIDSiin kuin tupakointi johtaa keuhkosyöpään. Nyt koko kansakunnassa tupakointi torjutaan. Miljardeja dollareita on talletettu rahastoihin, joista autetaan syöpään sairastuneita ja tupakkateollisuuden katsotaan olevan vastuussa tästä.

Vastoin Scarboroughn lausumaa, CDC raportoi vuonna 2008, että enemmän ihmisiä kuolee joka vuosi tupakanpolton seurauksena kuin HIV:n, huumeiden, alkoholin käytön, liikenneonnettomuuksien, itsemurhien ja murhien seurauksena kuolleiden lukumäärä yhteensä.

Peter LaBarbera ilmaisi olevansa samaa mieltä Scarboroughn ajatuksista. Hänen mielestään konservatiivimedia pitäisi saada nyt kannattamaan ex-gay-ihmisiä. "Meidän tulisi kannustaa Fox Newsia [konservatiivinen uutiskanava] kertomaan näitä ihania tarinoita onnellisista miehistä ja naisista, jotka ovat jättäneet taakseen homoseksuaalisen elämäntavan."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

***

Toimittajan kommentti:
Tupakkateollisuuteen kohdistetussa joukkokanteessa vastaamaan joutuivat nimeltä mainitut yritykset. Ketkä tai kuinka nimettäisiin joukkokanne homoseksuaaleja vastaan?


Teekutsuliike ideoi joukkokannetta homoseksuaaleja vastaan

10 kommenttia

  • 1 / 10
  • sosädsotrue
  • 20.10.2013, 21.31
Eiiiii hel#etti!!!!!!!!!!! Siis repesin tälle jutulle ja samalla hieman säälittää.. OMG. Tuntuu, että tartutaan kuin hukkuva viimeiseen oljenkorteen.. kunhan vaan päästään tuomitsemaan.
Seuraavaksi tulee joukkokanne mielenterveyspotilaita vastaan itsemurhalukujen nostamisen vuoksi.

Jos tuo kanne olisi olevinaan edes sama asia kuin tupakkayhtiöiden haastaminen, ei olisi haastettu firmoja vaan tupakoitsijat, sillä hehän sen syövän saavat, niinku homo voi saada AIDS:in.