Italialaisen pastan valmistajan Barillan toimitusjohtaja tapasi homojärjestöjen edustajia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti

Parin viikon empimisen jälkeen Barillan toimitusjohtaja meni tapaamaan italialaisia homojärjestöjen edustajia ja pyysi anteeksi lausumiaan jälleen kerran. Selkeitä näyttöjä yrityksen asennemuutoksista ei tullut esille.

Toimitusjohtaja Guido Barilla tapasi maanantaina (7.10.2013) tärkeimpien Italian homojärjestöjen edustajia Bolognassa, Pohjois-Italiassa. Homojärjestö Arcigayn puheenjohtaja Franco Grillini raportoi tapaamisesta seuraavasti: " Keskustelimme yrityksen politiikasta ja sen vaikutuksista LGBT-yhteisöihin kautta maailman. "

Toimitusjohtaja Barilla pahoitteli jälleen kerran ja kertoi yrityksessä oltavan syvästi huolissaan erityisesti Pohjois-Amerikasta. Siellä boikotilla oli erittäin paljon vaikutusta.

Puheenjohtaja Grillini kertoi Barillan luvanneen yrityksen tekevän tulevaisuudessa homo-myönteisiä mainoskampanjoita, mutta juuri nyt sitä ei luvattu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Grillini ilmoitti olevansa tyytyväinen siihen mitä Barilla sanoi kokouksessa, mutta rauhaa tässä kysymyksessä ei ole saavutettu. Maanantain kokous oli hyvä aloitus, mutta todelliset muutokset eivät ole vielä näkyvissä. Boikotti osoitti Grillinin mielestä, että LGBT-yhteisö on voimakas ja pystyy jopa vaikuttamaan yritysten brändipolitiikkaankin.

GayStarNews kertoo Barillan toimitusjohtajan tavanneen homojärjestöjen edustajia

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!