Yli 55-vuotiaiden syrjintäkokemuksia sosiaali- ja terveyspalveluissa selvitetään

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • -

Referenssi Oy ja Kuntoutussäätiö tekevät sisäasiainministeriön toimeksiannosta tutkimusta yli 55-vuotiaiden vähemmistöryhmiin kuuluvien henkilöiden kokemasta syrjinnästä julkisissa ja yksityisissä sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Tutkimukseen osallistuviksi etsitään henkilöitä, joilla itsellä tai jollain läheisellä on kokemuksia huonosta kohtelusta tai syrjivistä käytännöistä mainituissa palveluissa. Tutkimukseen voi osallistua kirjoittamalla tutkimuksen tekijöille vapaamuotoisesti kokemuksista.

Syrjinnästä voi halutessaan kertoa nimettömästi, mutta tutkimuksen tekijät toivovat niissäkin tapauksissa, että tarinoissa olisi mainittu syrjintää kokeneen henkilön ikä, sukupuoli sekä millä paikkakunnalla ja millä palvelualalla syrjintä tapahtui.

Tekstien pituudelle ei aseteta rajoja: pituus voi olla juuri sellainen, jonka itse kokee asian kannalta sopivaksi. Lyhyidenkin tarinoiden kerrotaan antavan tutkimukselle arvokasta aineistoa.

Tarinat voi lähettää joko sähköpostilla osoitteeseen refetutkimus@gmail.com tai postitse osoitteeseen Kuntoutussäätiö/Syrjintätutkimus, PL 39, 00411 Helsinki.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tutkimukseen voi myös ilmoittautua haastateltavaksi, mikäli mieluummin kertoo tutkijoille kasvotusten tai puhelimessa itse koetusta tai läheisen kokemasta syrjinnästä. Ilmoittautua voi jättämällä puhelinnumeron edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla numeroon 045 327 6814 tai 045 327 6815.

referenssi.net/tyot

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!