Iisalmen Sanomat: Joukko nuoria kiusaa homoparia

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 2

Ylä-Savossa Iisalmessa asuvan eläkkeellä olevan miesparin kotirauhaa on häiritty kolmen vuoden ajan. Joukko nuoria on ottanut pariskunnan silmätikukseen ja häirinyt paria erilaisilla tavoilla.

Asiasta kirjoittaa Iisalmen Sanomat.

Tapahtumat saivat alkunsa noin kolme vuotta sitten. Tuolloin toinen miehistä yllätti nuorisojoukon potkimassa siiliä. Tämä puuttui asiaan. Hän otti yhteyttä kouluun ja kirjoitti asiasta paikalliseen lehteen.

Pariskunnan mukaan tämän jälkeen alkoivat kostot. Häirintään on kuulunut esimerkiksi jatkuva seksuaalissävytteinen nimittely, herjojen huutelu ja ilkivalta. Myös pariskunnan lemmikki on potkittu henkihieveriin. Välillä häirintä on ollut vähäisempää, mutta sitten se on alkanut uudestaan. Ajan myötä nimittelijöiden joukko on laajentunut.

Tekijöitä ei Iisalmen Sanomien mukaan ole saatu kiinni. Nyt pariskunta on joutunut asentamaan videokamerat tontilleen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pariskunta kertoo asuneensa talossa 1980-luvulta lähtien, ilman ongelmia. Naapureihinkin välit ovat olleet kunnossa.

Toinen miehistä epäilee nuorisojoukon provosoituvan siitä, että tämä on ottanut häirinnän vuoksi yhteyttä kouluun ja poliisiin. Lehden mukaan hän on myös käynyt tapaamassa nimittelijöiden vanhempia.

Miehet peräänkuuluttavat ihmisarvonsa puolesta ja toivovat, että saisivat elää rauhassa.

Poliisi on keskeyttänyt asian esitutkinnan. Ongelmana on näytön puute. Tämä lisäksi miltei kaikki epäillyt ovat olleet tekojen aikaan alle 15-vuotiaita. Sosiaaliviranomaiset ovat tietoisia tapauksesta.

Iisalmen Sanomat: Nuorisojoukko piinaa homoparia

2 kommenttia

Minkälainen sydämetön paskiainen potkii eläintä? Toivottavasti saavat maksaa teoistaan.

Kommenttia muokattu: 08.09.2013 klo 15:56
  • 2 / 2
  • ERKKI - VAASA
  • 9.9.2013, 1.44
Tässä taitaa loppujen lopuksi kuplia vain liika hyvinvointi joka jo aikaa sitten on muuttunut henkiseksi pahoinvoinniksi. Kun on turhauduttu ja tultu tyytymättömiksi kaikkeen niin johonkinhan huono olo pitää purkaa, oli sitten kyseessä avuton eläin tai sellainen ihmispari joka mukamas poikkeaa ”normaalimallista” jollakin tavoin.