HeSeta etsii osa-aikaista toiminnanjohtajaa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • -

Pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimiva seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksia ja hyvinvointia edistävä järjestö Helsingin Seudun Seta ry kertoo etsivänsä osa-aikaista toiminnanjohtajaa vastaamaan päivittäisestä toiminnastaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 30. elokuuta 2013 virka-ajan päättymiseen, klo 16:een.

Toiminnanjohtajan keskeisten tehtävien kerrotaan olevan järjestön toiminnan suunnittelu ja hallituksen päätösten toimeenpano, varainhankinta, talouden hoito yhdessä taloudenhoitajan kanssa, viestintä, Helsinki Pride -tapahtuman järjestelyihin osallistuminen sekä tavanomaiset järjestön johtamiseen liittyvät tehtävät.

HeSeta edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Järjestöstä kerrotaan, että toivottavaa on muun järjestökokemuksen lisäksi erityisesti avustusten ja muun rahoituksen hankintaan sekä tapahtumajärjestämiseen liittyvä kokemus.

Tarkempia tietoja järjestö kertoo omilla verkkosivuilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

HeSeta ry on pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimiva seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksia ja hyvinvointia edistävä järjestö. Näkyvin osa HeSetan toiminnasta on vuotuinen Helsinki Pride -tapahtuma. Muita HeSetan keskeisiä toimintamuotoja ovat vaikuttamistyö, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sosiaalipalveluiden edistäminen ja monipuolinen tapahtuma- ja ryhmätoiminta. HeSeta on valtakunnallisen Seta ry:n suurin jäsenjärjestö.

HeSeta: HeSeta etsii osa-aikaista toiminnanjohtajaa

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!