Karhut korkkareissa sunnuntaina - Moon TV kuvasi

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 6

Kallion Karhupuistossa Helsingissä järjestettiin sunnuntaina 21. heinäkuuta järjestyksessään neljäs Drag Bear Race 2013 -tapahtuma.

Korkkarijuoksun järjestäjien ohjeistus kuvaa kilpailun henkeä: Jätä karvat ajamatta, pukeudu, meikkaa ja tule kilpailemaan. Arvovaltainen tuomaristo seuraa tapahtumaa ja arvioi kisaan osallistuneiden suorituksia..

Aurinkoisessa säässä järjestetty koitos keräsi useampisatapäisen yleisön Kallion kirjaston, paloaseman ja kirkon katveessa olevaan puistikkoon katsomaan kilpailuun osallistuvia värikkäitä hahmoja.

Nettitelevisio Moon TV tallensi pilkettä silmäkulmassa ja kieli poskessa -henkeen järjestetyn tapahtuman.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Moon TV:n video 21.7. järjestetystä Drag Bear Race 2013 -tapahtumasta

Aiempina vuosina Drag Bear Race on järjestetty Helsinki Pride -viikon yhteydessä, mutta kesän 2013 tapahtuman ajankohta oli heinäkuun kolmas viikonloppu, jolloin Helsingissä vietettiin karhu-alakulttuuriin vihkiytyneiden omia tapahtumapäiviä, joiden aikana saunottiin, biletettiin niin maalla kuin kolmannen Bears on Board -risteilyn merkeissä merelläkin.

Facebook: Drag Bear Race
Moon TV: Drag Bear Race 2013

6 kommenttia

Oliko Päivi Räsänen kisaamassa, vai missasiko elämänsä tilaisuuden?

Onhan tuo korkkarikisa ammentanut juuriaan naisten korkkarijuoksukisoista,
joita harrastetaan "verisesti" mm. naapuri-Pietarissa.

Kommenttia muokattu: 23.07.2013 klo 19:04
Taidan olla aika poikkeava kun en näe tuollaisessa pelleilyssä mitään hauskaa. Korkeintaan tunnen myötähäpeää. Sitäpaitsi - tuollainen transukarrikointi on mielestäni yhtä vastenmielistä vittuilua transuja kohtaan kuin viihdeteollisuuden hinttikarrikointi homoja kohtaan.