Venäjällä patriarkka Kirill veikkaa maailmanlopun olevan jo tulollaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 6

Venäjän ortodoksikirkon johtaja, patriarkka Kirill pitää homoavioliittoja vaarallisena maailmanlopun merkkinä.

Patriarkka Kirill on herättänyt huomiota lausunnollaan homoavioliittojen vaarallisuudesta maailmanlopun merkkinä. Kirill on toistuvasti varoitellut liberaalin arvomaailman vaaroista. Keväällä hänen kerrotaan moittineen feministejä. Hänen mielestään homoavioliitot ja feminismi ovat läntisiä ilmiöitä, joilta vaikutteilta Venäjän pitää suojautua.

Ortodoksikirkko on Venäjällä tiiviissä yhteistyössä Putinin hallinnon kanssa. Kirkko, voidakseen toimia, laulaa juuri niitä lauluja ja puhuu niistä asioista, joista valtion hallinto haluaa puhuttavan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ortodoksikirkolla on omat kaappinsa ja luurankoja noissa kaapeissaan, joista koetetaan olla aivan hiljaa. Tällä hetkellä kirkko pitää tiukasti kaapin ovia kiinni.

US-uutinen patriarkka Kirillin lausunnosta

6 kommenttia

jos pystytään todistamaan että homot estävät paremman maailman kaikille niin itse voin luvata tekeväni itsemurhan, tosin koska se ei pidä paikkaansa ei tarvitse tehdäkään :D
Muistettiinko Rolex photoshopata tällä kertaa? Viimeksi taisi vaatimattomasta hengenmiehestä lipsahtaa julkisuuteen kuva, jossa korruptiokello unohtui näkyviin.

Kulttuurin loppu ei ole sama kuin maailmanloppu, paitsi ehkä yksittäisen uskonnon näkökulmasta. Jokainen kulttuuri käy tietyn elinkaaren ja lopulta luhistuu. Yksilötasolla se ei välttämättä ole ollut kovin tuskallinen prosessi, koska se vie niin paljon aikaa, että se ei satu kerralla. Tuntemamme kulttuuri on aika samassa tilanteessa, kuin Rooman valtakuntana tunnettu langobardien valtiontapainen rakenne oli kristinuskon alkuaikoina; rakenteet alkoivat olla jo lahoja, eikä niistä ollut estämään uuden kulttuurikauden syntyä.