Kölnin CSD-paraati suorana lähetyksenä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Kölnin center.tv lähettää suoran selostuksen Kölnin CSD-paraatista sunnuntaina. Jo seitsemänä vuonna monituntinen lähetys on ollut katsottavissa verkon kautta ympäri maailmaa. Selostuspiste on paraatireitin varrella, ja kun paraati vyöryy ohi, sieltä napataan haastateltaviksi erilaisia ihmisiä. Lähetys alkaa klo 12.30 Suomen aikaa. Berliini ja Köln ovat jo pitkään epävirallisesti kilpailleet siitä, kumman kaupungin paraati on suurempi. Berliinissä oli kesäkuuussa 50 lava-auton paraati. Kölnin keskustassa paraatireitti kulkee edestakaisin sik-sakkina pitkin katuja, joten paraati saattaa kestää useita tunteja.

Lähetyksen uusinta alkoi kl 21 ja jatkuu neljä tuntia. Klo 21.40 starttasi uusintana pride-marssi läpi Kölnin. Lämpötila 34 astetta. Mottona on "We are. Any way"

http://www.center.tv/koeln

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Center.tv:stä pieni pikantti yksityiskohta: ainakin viime vuonna ennen ja jälkeen varsinaisen tv-ohjelman asema lähettää "tauko-ohjelmana" raitiovaunumatkoja eri raitiovaunureiteiltä. Kamera katsoo menosuuntaan.

Kölnin CSD on aiheuttanut monenlaista polemiikkia, kun tuli tieto siitä, että äärioikeistolainen Pro Köln -liike on tulossa mukaan. Pro Kölnin osallistuminen haluttiin estää, ja kun muuta keinoa ei löytynyt, peruutettiin koko paraati, ja käynnistettiin uusi valmistelu uudella paraatilla.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!