Tom of Finland -elokuvan tekijöitä mukana pridella

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1
Ohjaajat Henri Huttunen ja Vesa Kuosmanen

On tekeillä uusi elokuva Tom of Finlandista, eli Touko Laaksosesta. Kuvaukset alkavat ensi vuoden puolella. Tapasimme elokuvan ohjaajat Henri Huttusen ja Vesa Kuosmasen Tom of Finland -seuran infoteltalla. Elokuva on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2015 Berliinin elokuvajuhliin mennessä.

Elokuvalla on jo facebook-sivut, ja siellä on muutama kuva myös Helsinki Pridesta.

https://www.facebook.com/tomthefilm?fref=ts

Audio
Haastattelu n. 2 minuuttia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Tuon Special Film Companyn mainiolta vaikuttavan Tom-elokuvan lisäksi he kertoivat myös että se toinenkin elokuva Tom of Finlandista, tuottaja Aleksi Bardyn ja ohjaaja Dome Karukosken projekti, on edelleenkin myös tekeillä, mutta ilmeisesti Tom-elokuvaa jäljessä.

Special Film Companyn Tom-elokuvan käsikirjoituksen eka versio on jo valmis, eli leffa etenemässä hyvin. Toivottavasti rahoitus yms ovat kunnossa ja saadaan ehkä jopa kaksi Tom of Finland -aiheista elokuvaa valmiiksi elokuvateattereihin (kun taas se Harlinin Mannerheim-elokuva on juuttunut jonnekin). Special Film Companyn Tom-elokuvaan ovat suunnitelleet yhteisöllistäkin rahoituspuolta, eli sen onnistumista ja kansainvälistä leffamenestystä voinee siten itsekukin taata myös jo leffan tekovaiheessa.

Maailmallahan on virinnyt valtavaa kiinnostusta tuota Tom-elokuvaa kohtaan. Teaseristä on pidetty, Olli Rahkosta kehuttu siinä Tom:n roolissaan ja leffaa toivotaan kovasti teattereihin New Yorkia myöten.

Kommenttia muokattu: 30.06.2013 klo 11:00