ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Vinokino julkisti syksyn 2017 festivaalin ohjelmistonsa

Sami Mollgren • 27.09.2017 18:22 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Vinokino järjestetään 26. kerran (kuva: Vinokino)
Järjestyksessään 26. Vinokino -elokuvafestivaali on Turussa 19.-22. lokakuuta ja Helsingissä 9.-12. marraskuuta. Lisäksi elokuvanäytöksiä on Tampereella 25.–27. lokakuuta ja Jyväskylässä 1. marraskuuta.

Ensimmäisen festivaalipäivän, torstain, ohjelmiston käynnistää ilmaisnäytös Boots, Biceps and Bulges: The Life & Works of Tom of Finland, jossa äänessä on itse Touko Laaksonen. Lyhytdokumentin jälkeen on kirjan Salaisuuksin suljettu – Kirjeiden Tom of Finland esittely. Sitä seuraavat elokuvat Taekwondo ja The Ring Thing.

Perjantain elokuvat ovat Slash, The Untold Tales of Armistead Maupin ja The Duke of Burgundy.

Lauantain aloittaa (vain Turun tapahtumassa) ilmainen brunssileffa. Sekä Helsingin että Turun tapahtumissa nähdään iltapäivän ja illan aikana Out of Iraq, Oh-Be-Joyful -lyhytelokuvakooste, Signature Move, hiv-teemainen Paris 05:59 ja homoerotiikkaan keskittyvä Tom of Finland -henkinen Heimat XXX -lyhytelokuvakooste.

Päätöspäivänä sunnuntaina katsottavana ovat trans-aihepiiriin keskittynyt In Between -lyhytelokuvakooste, intersukupuolta käsittelevä Arianna, Don’t Call Me Son, hiv-teemainen Pushing Dead ja Venezuelan parlamenttiin valitun ensimmäisen transsukupuolisen edustajan elämästä kertova Tamara.

Vinokino on Suomen ainoa yksinomaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tarinoihin keskittyvä elokuvafestivaali. Tapahtuman järjestää TuSeta. Turussa (19.–22.10.2017) esityspaikka on Alvarium, Puutarhakatu 8 ja Helsigissä (9.–12.11.2017) Andorra, Eerikinkatu 11.

Oheisohjelmaa

Perjantaina 20.10. Turussa järjestetään Vinokino 2017 – Slash: Fan fiction -lukutilaisuus. Turun tapahtumaan liittyy myös lauantaina 21.10. järjestettävä I’m with TOM! -nahkatyöpaja.

Vinokinon Facebook-sivuilla kerrotaan, että sunnuntaina 22.10. Turun tapahtumassa järjestetään myös hiv-teemaisiin elokuviin liittyvä keskustelutilaisuus kello 14-15. Tapahtumassa on puhumassa Hivpointin miesten työn suunnittelija Teppo Heikkinen sekä vertaistuen koordinaattori, eritystason psykoterapeutti ja seksuaalineuvoja Juha-Erkki Kants Positiiviset ry:stä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy