Naton arvot rassaavat Suomen äärikristillisiä (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 13.7.2023 20:18
Jos "arvokonservatiivisen seksuaalietiikan kannattaminen itsessään" tarkoittaa sitä, ettei katso voivansa elää siitä poikkeavien ihmisryhmien kanssa rinnakkain yhdenvertaisin ehdoin, on ihan luontevaa että moisen katsomuksen julkituomista ja täytäntöön panemista rajoitetaan liberaalissa demokratiassa muita enemmän. Samoinhan menetellään esim. rasististen näkemysten osalta, joita Yhdysvaltain eteläisten osavaltioiden miespuolisen väestön keskuudessa luulisi myöskin riittävän. Liberaalidemokraattinen yhteiskuntajärjestelmä kun nyt vain sattuu perustumaan ajatukselle, että keskenään eri mieltä olevat ja erilailla elävät ihmisryhmät elävät rauhanomaisesti rinnakkain lain edessä keskenään yhdenvertaisina, Mitä enemmän lähtee omassa ajattelussaan siitä, että oma vapaus edellyttää erilailla ajattelevien ja elävien suhteellisen vapauden rajoittamista, sitä enemmän joutuu siitä myöskin tinkimään.

Suomen PS:n ja KD:n kaltaiset puolueet erottavat Putinin Venäjän ajamasta yhteiskuntanäkemyksestä etenkin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kohdalla yksinomaan historiasta juontuvat kansalliset antipatiat. Hengenheimolaisensa ovat useassa EU- ja NATO-maassa, kuten esimerkiksi Unkarissa, jossa pitkälti vastaava kahden puolueen koalitio hallitsee, varsin avoimesti putinisteja. Puolassa taas on sama historiallinen antipatia kuin Suomessa, mutta maan PS- ja KD-henkinen hallitus eroaa yhteiskuntavisioltaan Putinin Venäjästä lähinnä siinä, että puhuvat venäjän sijasta puolaa. Muiden puolueiden soisi Suomessa ottavan nämä kaappiputinistiset yhteydet huomioon hallitusyhteistyökuvioita miettiessään.
  • 2 / 2
  • Kolmoisritti
  • 13.7.2023 23:11
Evankelikaalinen hihhulointi ei ole minusta edes kristinuskoa, vaikka jeesustelevat. Minusta se on valheideologia. Sitäpaitsi nuori mies, joka oli ns pastorina tällaisessa liikkeessä kertoi, että he keksivät kaikenlaista eli pelkkää showta.
Tämä on iso ongelma esimerkiksi Brasiliassa, missä evankelikaaliset ryhmät menivät Bolsonaron taakse. Trump käytti näitä myös hyväkseen. Seurauksena on aina kaaos. Onneksi nämä molemmat miehet jäivät kiinni rikoksista.
Minulla on tällainen tuttu, niin mä en jaksa kuunnella sitä höpöhöpöä mitä tulee hänen suustaan. Aivan taikauskoa. Ei ole mitään pohjaa. Tämä mies ei tiedä, että olen homo.
Olen sanonut, että kuulun perinteiseen kirkkokuntaa, vaikka en kuulu kirkkoon.
Olen vain tokaissut, että ” minä en käsitä teidän juttuja ”.
Minusta olisi hyvä pitää mielessä, että nämä ryhmät eivät välttämättä puhu totta, vaan he elävät tällä: se on heidän työnsä ja leipäpuunsa.
Tosi ikävää on, että halutaan kuunnella näitä vainoharhaisia vääristelyjä. Sen seurauksena sateenkaari ihmiset eivät työllisty. Minusta kova hinta. Minusta voisi jopa pohtia, miten fasistisia nämä kristilliset ryhmät ovat. Uskontoa ei saisi sekoittaa politiikkaan. Israelissa nähdään, mihin johti. Olisiko tässä syynä, että syntyvyys on suuri ja sillä saivat enemmistön?
Sitten on tämä, että pitäisi edistää naisten tasa-arvoa entisestään. Naisten asema on edelleen huono. JA tämä seikka, että aika menee vain yhteen suuntaan, mikä on universumin laki. Menneisyyteen ei voi palata! Ei koskaan.