Singapore dekriminalisoi miesten välisen seksin (juttukommentit)

Vihdoinkin ! Toivottavasti muutkin maat jossa miestenvälinen seksi kiellettyä tekisivät pikaisesti saman...Ihme ettei YK tai Amnesty International ole vielä(kään) puuttuneet kyseiseen asiaan...Kyseessähän on vain eräs seksin muoto eräillä ihmisillä...Nyt YK ja Amnesty tositoimiin asian suhteen ettei kenenkään gaymiehen tarvitse elää pelossa tai joutua kivitetyksi tai vankilaan missään päin maailmaa seksuaalisuutensa takia...Hävetkää arabimaat+ muut konservatiiviset maat !!
  • 2 / 2
  • human
  • 31.8.2022 22:56
Tuo Singaporen tuomiolaki oli tosiaankin ihan umpi-kristillistä Viktoriaanisen ajan Brittiläistä sodomia-tuomioperua. Britanniassahan oli kuolemantuomiokin tuosta vielä 1800-luvulla ja homotuomiolaki poistettiin Britanniassa vasta hitusen ennen Suomea.

Monissa Afrikan maissakin homotuomiolait ovat tuota samaa umpi-kristillistä Britti-siirtomaavaltaperua (Kenia, Uganda, Nigeria, Ghana, ... ) sekä myös Egyptin ja Irakin taannoiset tuomiolait nekin brittiperua, kun noihinkin 1900-luvun alkupuoliskon brittimiehitys sorvautti samanlaiset lait.

islam on sitten ottanut toki osin mallia juutalaisuuden ja kristinuskonnon vihoista sekin ja maa kuin maa, "muuten sitten Karthago on hävitettävä" tuppaa menemään "... homot ..." -versioksi.