Mies kertoi esihenkilölle avioitumisestaan toisen miehen kanssa - työsuhde purettiin koeajalla (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 12.6.2022 9:58
Kohta viikko kulunut. Tuntuu, kuin tämän asian kohdalle olisi laskeutunut täysi hiljaisuus. Ensin iso julkisuus ja sen jälkeen ei mitään ole osunut näkökenttääni. Odottelen kiinnostuneena, että onko tämän miehen suu suljettu juridisin keinoin vaiko sopivalla rahasummalla.
Jos hänellä on asianajaja mukana asiassa, uskon, että tilanne kääntyy hänen edukseen ...
On kauheaa, että voit vielä menettää työsi tällä tavalla...
  • 3 / 5
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 13.6.2022 17:00
Jos hänellä on asianajaja, tämä on saattanut kehottaa häntä sulkemaan suunsa julkisuudessa asian käsittelyn ajan.
Ilmarinen on tänään tiedottanut irtisanomisen tapahtuneen sisäisen selvityksen mukaan asiallisin perustein. Ilmarisen selvityksen mukaan esiin ei tullut asioita, jotka tukisivat irtisanotun kertomusta. Irtisanottu on puolestaan kertonut olevansa pettynyt Ilmarisen selvitykseen.

Irtisanottu on kertonut olevansa yhteydessä aluehallintoviraston työsuojeluvalvontaan. Hän arvelee heillä olevan riittävät mahdollisuudet selvittää asiaa kunnolla.
Tämä, josta olin hieman yllättynyt, kun sen kuulin, liittyy ehkä löysästi tähän. Kuunnelkaa mitä Patrik Tiainen myöntää Radio Dein haastattelussa, kun on kirjoittanut kirjan. Se on viime vuoden joulukuussa.
Muistin hänet ja googlasin, että mitä heimolle kuuluu nykyään. Hän myönsi, että nää uskonnolliset tilaisuudet ovat hömppää. Käytti sanaa ” ei ole aitoa ”. Olin nimittäin luullut, että niissä jengi oikeasti luulottelee ja ovat hyväuskoisia näistä hihhuloinneistaan. Ajattelin, että valheideologiat. Yleisölle annetaan, mitä ovat tulleet hakemaan. Tietenkin, kun se on usein ainoa elanto. Mutta että se on tietoinen jymäyttäminen, en tiennyt. Ura kuin ura tuo hengellinen sekametelisoppa, kun tehdään itselle sopiva areena, missä ollaan tähtiä. Kun on tarpeeksi pokkaa. Sitten pudotaan kuin tarun Ikaros ” pläts ”.
Homouden takia Patrik T menetti kaiken ja joutui aloittamaan nollapisteestä elämänsä,
Puhuttelevinta oli ihmisten manipuloiminen, että mihin ollaan valmiita menemään.
Kaikki on niinkuin itse keksittyä, kun areena on vapaa. Ei tule kukaan sanomaan ja pistämään rajoja, koska se on pelin henki. Niillä mennään.
Tämä antaa minusta jonkinlaisen selityksen näille useille pedofiliatapauksille eri kirkkokunnista, että miksi niitä on. Valehdellaan.