Unkari: pääministeri Orbán äänestyttää kiistanalaisen hlbti-vähemmistöjä koskevan lain kansalla (juttukommentit)

Orbán yrittää saada mandaatin kansalta tässä asiassa EU:ta vastaan. Sen hän mahdollisesti pystyy saamaankin - elleivät Orbániin kyllästyneet tosissaan päätä käyttää tätä mahdollisuutena heikentää Orbánin arvovaltaa ja asemaa. Parlamenttivaalit menevät unkarilaisen vaalimatematiikan mukaan siten, että huomattava parlamenttipaikkojen enemmistö on mahdollista saada alle 50 prosentin äänisaaliilla. Tällaisessa kyllä/ei -tyyppisessä vaalipiireistä vapaassa kansanäänestyksessä on sitten mahdollisuutensa. Toki Unkarin asenneilmapiirissä on haasteensa, joten kuinka vain voi käydä.
  • 2 / 2
  • human
  • 22.7.2021 1:17
Unkarin nykyhallinto on niin syntisesti lääpällään Välimeren peräpään uskonnon pokkuroimiseen, että unohtaa tyystin lähimmäisenrakkauden unkarilaisia kohtaan.

Orbánin hallinto pyyhkinee pois kaikki historiankn HLBTIQ-unkarilaiset, esim.

https://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Nopcsa_von_Fels%C5%91-Szilv%C3%A1s

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:LGBT_writers_from_Hungary

EU voisi hyvin kyllä luopua poikkeavaksi sortuneesta Unkarista tai ainakin leikata sille myönnettyjä tukiaisia, Unkarin perusihmisoikeusloukkaus-suuntautumisen perusteella.

Unkari on sortunut ristiriitaiseksi, kun se sallii lapsille kerrottavan, valehdeltavan, muka totuuksina, ihan täysin humpuukeista uskomusolennoista, mutta ihmisten keskisestä luonnollisesta, todellisesta rakkaudesta kertominen siellä kielletään.