Orlandon Pulse-yökerhosta kansallinen muistomerkki (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 20.6.2021 22:33
Usa:ssahan kylläkin on tutkittu se, että kyseisen teon tekijän motiivi oli kostaa Yhdysvalloille Yhdysvaltain tekemiä sotarikoksia, kymmenien tuhansien siviilien surmaamisia Lähi-idässä. Tuon teon tekijän kohteena oli tutkimusten mukaan isomman väkimäärän kohde, suuri kauppa- ja viihdekeskus, mutta sen tiukempien turvajärjestelyiden takia kohteeksi valikoitui sitten yökerho.

Mutta Yhdysvallat toki ei suostu kansainvälisen sotatuomioistuimen tutkittavaksi sotarikoksistaan Lähi-idässä(kin), vaikka ne sotarikokset tuon tragedian sitten Pulse-yökehollakin jatkona aiheuttivatkin. Siinäpä sitä sitten on taas "kansallinen muistomerkki", neukkulatyyliin.

Mm. näissä medioissahan näkyi taannoin, miten Pulsen verilöylyn kääntäminen homofobiseksi viharikokseksi oli vain yksi esimerkki siitä, miten median avulla muokataan todellisuuden narratiivia:

https://www.advocate.com/crime/2018/6/11/why-does-fbi-refuse-call-pulse-massacre-hate-crime

https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/what-really-happened-night-pulse-n882571
Vaikka kyseessä ei olisikaan homofobiaan perustuva hyökkäys, vaikka sekin varmasti vaikutti koska kyseessä oli ääri-islamisti, kyseessä oli uskonnollinen islamilaisen terroristin tekemä hyökkäys, hyökkääjän kuultiin huutavan ”allahu akbar” veritekonsa lomassa.

Lähi-idässähän muslimit rakastavat homoseksuaaleja(kuten tänne kotoutuneet myöskin)

” Many Muslims consider homosexuality to be sinful. In some parts of the Arab world, homosexuals have been arrested and sentenced to prison on charges linked to “debauchery.” In Iran and Saudi Arabia, they have been lashed.”

Islamic State group targets gays with brutal public killings

https://apnews.com/article/bc4cf13c2b41454b820d7297f50bbf08

Ja tässäpä somalialaisten islamistien tekemä teloitus joka kohdistui yllättäen homoseksuaaleihin Afrikassa jossa homous ja homoseksi on rankaistavaa 54 maassa mm Somaliassa:

”Homosexuality and gay sex is outlawed in most of Africa's 54 states and can be punishable by imprisonment.”

Somali Islamists kill man and teenager for gay sex, another man for spying

” Hundreds of civilians gathered in a field in the town of Buale to watch them being shot, the second time al Shabaab has killed men accused of homosexuality, the official said, without giving details of the previous killing.”

https://www.reuters.com/article/us-somalia-execution-idUSKBN14U27G