Unkarin parlamentti hyväksyi lain, jolla kielletään hlbti-aihepiiristä kertominen alaikäisille (juttukommentit)

Umpikristillistynyt, takapajuisen kristillispakanallinen Unkari liittyi tuossakin ristiriitailemaan maallistuneen länsimaista Eurooppaa vastaan, umpikristillisten Venäjän ja Puolan seuraksi.

Tuota kristillis-taantumusta on syytä torjua tomerasti, tai äärikristllis-takapajuinen konservatismi leviää Keski-Euroopasta taas, kuten lähihistoriassa 80 vuotta sitten pääsi käymään - ja silloiinkin Unkari oli radikalisoituneessa kristillis-natsismissa mukana.
Tässä Unkarin uudessa laissa on nyt uhka myös siihen, että esimerkiksi julkiset pride-tapahtumat voitaisiin viranomaisten piirissä tulkita homouden ja sukupuolenkorjausprosessin mainostamiseksi alaikäisille. Ihan Venäjän malliin.
Nimimerkille Human tiedoksi että suurin uhka Suomen ja Euroopan homoyhteisöille ei ole kristittyjen hölmöilyt vaan islamin usko joka on sata kertaa fanaattisempaa ja raaempaa ja mitä enemmän väestö Suomessa vaihtuu afrikkalaisiin ja lähi-idän maahanmuuttajiin sitä vaarallisemmaksi oma kotimaa homoille ja muihin sukupuolivähemmistöihin kuuluville muutttuu. Ja islamin uskoisten uhka on fyysinen väkivalta ei kristittyjen hörhöjen pelkkä suunsoitto. Näitkö Human uutisen Pulsen yökerhon muistomerkistä jossa muslimi murhasi homomiehiä uskonsa vuoksi? https://ranneliike.net/uutiset/16045/orlandon-pulse-yokerhosta-kansallinen-muistomerkki

Suurin uhka homoille on islamin leviäminen Euroopassa, ei kristittyjen hörhöilyn vaikka toki heidän tekemänsä haitta on otettava vakavasti myös.