Päivi Räsänen: ihmisen geeniperintö rappeutunut - Jumala ei alunperin luonut ihmistä homoseksuaaliksi (juttukommentit)

 • 1 / 23
 • JuhaniV
 • 22.12.2019 13:11
Erittäin harmillista. Räsänen sai jälleen julkisuutta omille mielipiteilleen. Edellisellä kerralla Hesari otti Räsäseltä kannanoton sen jutun rinnalle, jossa haastateltiin pappia, joka pelkää kirkkoa ja sen ahdasmielisyyttä.

Tuntuu siltä, että juttuaiheet ovat toimittajilta loppumassa. Raavitaan kasaan ja uudelleen lämmitetään jo loppuun asti kaluttuja asioita.

Minä en kestä kuunnella Räsästä enää tippaakaan. Kiitos tuosta ohjelman sisällön kuvailusta tänne.
Minua tuossa ohjelmassa ehkä Räsästäkin enemmän ärsytti Stillerin harrastama jatkuva (päälle) huutaminen. Mutta kaipa se on tavaramerkkinsä.

Räsäsen vastuuttomat sanat ovat välitöntä myrkkyä etenkin niille lapsille ja nuorille, jotka elävät Räsästä ylöspäin katsovissa (lähinnä uskonnollisissa) ympyröissä. Suuremmassa mittakaavassa ja piemmällä aikavälillä jokainen Räsäsen ulostulo kyllä edistää hänen edustamansa maailmankatsomuksen asettumista ns. oikeaan valoon.
 • 3 / 23
 • JuhaniV
 • 22.12.2019 13:44
Katselin juuri dokumenttiohjelmaa presidentti Kennedyn vaimon Jackie Kennedyn toimista rotuerottelun lopettamiseksi. Siihen aikaan kun rotuerottelu oli täydessä vauhdissa Yhdysvalloissa, katuhaastattelussa nainen toteaa: "Raamatun mukaan meidän pitää vastustaa rotujen tasa-arvoa".

Siis Raamattu sopii perusteluksi mitä karmeimpiin mielipiteisiin ja tekoihin.

Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa nimellä Historia: Jackie Kennedyn taistelu.
 • 4 / 23
 • JuhaniV
 • 22.12.2019 13:46
Ruben Stillerin tavaramerkkinä voidaan pitää tuota hänen tyyliään puhua päälle ja sönköttää muutenkin. Kun siihen tottuu, niin hänen ohjelmistaan löytyy ihan hyviä aiheita kuunneltavaksi.
 • 6 / 23
 • vaeltaja2006
 • 24.12.2019 6:34
Stiller mainostaa joutuvansa helvettiin. Siellä hän kertomansa mukaan varmaan tapaa Adolf Hitlerin ja joutuu tämän selän pesijäksi.
 • 7 / 23
 • JuhaniV
 • 24.12.2019 19:24
Stiller ei ole ajatellut asiaa loppuun saakka. Helvetissähän on tunnetusti helvetin kuumaa. Se merkitsee sitä, että siellä ei voi olla vettä, jota voisi käyttää esimerkiksi selän pesemiseen. Kaikki vesihän on sieltä höyrystynyt helvetin kuuseen.
Satukirja-raamatun mukaanhan juutalaisuutta&kristinuskomusta harrastavien jumala loi juutalaiset&kristinuskovaiset oletus-heterosekusaalisuuntautuneiksi perisynnintekijöiksi :D

Mutta tuollaistahan se on tuo kristillinen uskomuskatsomus, kuten Räsänen esille tuo. Ja mikä osa Räsäen jutuista siis onkaan lahkolais-pappi-aviomiehensä juttuja?

Järjellisen rationaaliset, uskonnoista vapaat maailmankatsomukset toki vain toivovat noille kristillisille satuhumpuukeille pikaista paranemista.

Tänäänhän kristityt tuhertavat jeesus-myytin perään, mihin siihenkin nähden on enemmän kuin hupaisaa se tosiasia että juhlistetaankohan tuolla vain yhtä plagiaattia, syntymäpäiväänsä perinteisesti 25.12. viettävästä Mithrasta
- joka uskontohahmona polveutuu Intiasta Mitrasta ainakin yli 3400 vuoden takaa
- jota Mithrana palvottiin laajalti, Persiasta antiikin Roomaan ja oli suosiossa Rooman legioonissakin (vrt. sadanpäämies-jesse-juttu) ja Keski-Euroopassakin asti
- joka oli syntynyt 25. joulukuuta, neitsytäidilleen ja polveutui taivaasta
- joka syntyi tallissa ja tapasi paimenia
- joka tunnettiin kiertävänä opettajana ja mestarina
- jolla oli 12 opetuslasta (kuten 3000 vuoden takaa buddhallakin oli), jotka kutsuivat toisiaan veljiksi ja opettajaansa isäksi
- joka teki ihmeitä
- joka uhrasi itsensä maailman rauhan eteen
- jota pidettiin jumalan "tie, totuus ja valo" -paimenena
- jolle pyhitetty päivä oli sunnuntai ja jonka palvonnan tapoihin kuuluin pyhä ehtoollinen (jossa syötiin symbolisesti verta ja lihaa), jonka hän oli nauttinut opetuslastensa kanssa ennen taivaaseen menoaan
- jonka palvontaan liittyi kaste
- joka palaa joskus takaisin tuomitsemaan eläviä ja kuolleita, jolloin hyvät menevä taivaaseen ja pahat palavat suuressa tulessa
Jne. Eli mm. nuo asiat liittyivät Mithraan uskomiseen jo kauan ennen nykyajanlaskun alkua.

Mithran ja jeesuksen palvontahan kisasivat nykyajanlaskun alkuvuosisatoinakin, kunnes kristinuskonnon tullessa Rooman valtionuskonnoksi ja ainoaksi sallituksi uskonnoksi, käynnistettiin suuret vainot Mithraan uskovia vastaan ja se uskonto tuhottiin liki kokonaan. Eli tuhottiin originaalimpaa versiota.

Ja sitten kristinuskomusta harrastavat jotkut hlbt-ihmisetkin takertuvat jeesus-satuolentoon, vaikka tarinahahmo-jeesus ei yhtäkään hyvää sanaa raamatussa sano hlbt-ihmisistä, vaan uhkaa raamatun helvetillä niitä, jotka eivät humpuukiin ja humpuuki-jumalaan uskottele. Tarinahahmo-jessehän sitä vastoin julistaa että vt:n laista pätee jokainen kirjain ... eli ne mooseksenkin pirulliset tappokäskyt miehen kanssa rakastelevalle miehelle, elävässä elämässä - ja siihenhän ei mitään apu ole siitä jos jesse sitten uudella sopparillaan, vasta tämän ainoan oikean elämän loputtua, vasta kuoleman jälkeen uskottelee taivaaseen sovinnolla huolivansa, ut:n mukaan laulamaan ikuisesti miesenkeleitten kanssa siellä (aaaargh, mikä kohtalo).

Totta tosiaan se, että media uhraa aivan liikaa aikaa ja palstatilaa uskomuksille, vaikka Suomi on perustuslaillisesti sekulaari, uskonnoistavapauden maa, jossa kenelläkään ei ole velvollisuutta osallistua uskomusten harrastamiseen ja jossa satu-uskomusten harrastamissuuntausten olisi parasta olla sitä itteään, eli satuharrastuksia ihan vain niitten harrastelijoilla keskenään.

HS:kin uutisoi paavin taivaalliset terkut lentokoneesta Niinistölle, vain, vaikka samalla Japanin reissullaan paavikin jopa tunnusti osittain vatikaaninsa mega-ongelman, josta HS ei ole hiiskunut mitään:

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/paavi-myonsi-vihdoin-vatikaania-riivaa-talousrikollisuus/

Medioilla on Suomessa samaa ongelmaansa että toitottavat "tunnustuksellisesti" uskomusten juttuja samaan tapaan kuin uskomus-hömpän kouluopetuksessakin yhä. Samalla lahkot, kuten helluntailaiset toitottavat somessa, youtube-saarnojaan myöten, kuinka "kristittyjä vainotaan" Suomessa, mukamas. Eivätkä vieläkään ole tunustaneet kristinuskomuksesta sitäkään syntiä, että se piti Suomessa kuolemantuomiota kristinuskomus-hömpän kyseenalaistamisesta ja arvostelusta vuosisatoja, aina 1800-luvun lopulle asti. Tuolloinhan myöskään ei naisilla ollut oikeutta lääkäreiksi, koska kristiuskomusmiehet vastustivat sitä kiivaasti - Siitä olisikin oivallista mediatoimittajien jutustella lääkäri Päivi Räsäsen kanssa.
Ruben Stillerhän on ainakin isänsä puolelta juutalainen (äitinsä luterilainen) ja juutalaisuushan ei usko lainkaan mihinkään taivaaseen tai helvettiin, eikä niihin joutumisiin, vaan juutalaisethan ajattelevat elävänsä vain tämän ainoan oikean maallisen elämän, mutta Adolf Hitler toki varmastikin on taivaassa, ainakin kristinuskonnon perusteella, sillä jeesushan sovitti etukäteen jo kristittyjen synnit, kaikkein pahimpia syntejäkin myöten ja Hitlerhän oli kristitty ja jeesushan vihasi juutalaisia ja haukkua julisti että "jeesukseen uskomattomat juutalaiset ovat saatanan lapsia"
joh. 8:44 (koko kina joh. 8:21-59) https://raamattu.fi/raamattu/KR92/JHN.8/Johannes-8:44
(Tuohonhan jeesuksen "en rakasta lähimmäisiäni niin kuin itseäni" & "vihaan vihamiehiäni ihan sikana" -julistukseenhan kristittyjen juutalaisviha keskeisesti perustuu).
Ja eiköhän siellä taivaassa ole myös tämä holokaustin käsikirjoittajakin (tässä opuksessa on ne kaikki holokaustin vaiheet esitettynä: kirjaroviot, synagogien tuhoaminen, ghetot, työ- ja tuhoamisleirit ja se keskitysleirien porttien yllä oleva "Arbeit macht Frei" (Työ tekee vapaaksi) -teksti perustuu tähän kirjaan, jossa luther ehdottaa että juutalaiset pitää lopullisena keinona viedä työpakkoleireille, oppimaan työn tekoa ja sillä ehkä vapautumaan).
https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf

raamatun ut:ssähän on niin äärettömän karmivaa ja niin mielipuolisen sekavaa tekstiä sekä evankeliumeissa että paavalin sepustuksissa, että jos Päivi Räsänen sitä useinkin lukee, niin en yhtään ihmettele ulosantejaa.

kristinuskomushan (kuten kaikki muutkin uskomukset ihan samoin) on niin keskeisesti "rusinapulla" -uskomus, jossa jeesus-uskoiset poimivat jessen yhdet julistukset ja ummistavat silmänsä jessen toisilta julistuksilta.

Toki Ruben Stillerin olisi kannattanut jututtaa Päivi Räsästä siitä kohdasta ut:ssä, jossa kaiken uskonnollisen tragikomiikan keskellä jesse intoutuu lausahtamaan sille ristiinnaulitulle ryövärimiehelle, että hän tulee olemaan jessen kanssa paratiisissa jo sinä samana iltana ... Ruben Stiller olisi voinut kysäistä Päiviltä että: Ootko vähän kateellinen kun ryövärimies ja jesse menivät kahdestaa paratiisiin?
Stillerin tiedän ärsyttävyydestään huolimatta sen verta älykkääksi, ettei tämä mene aidan matalimman kohdan yli mukanokkeluuksilla.
Ei ilmiselvien hölmöyksien, eli uskontojen asioista pidä, eikä kannata keskustella niitten hölmöyksien rajoissa - vaan tietenkin niistä uskonto-hölmöyksistä vapaasti, luonnollisesti fiksummin ja nokkelammin.
Hörhöklubin jouluhorinat
Videotallenne maamme hörhöklubin (hörhöimmän?) kokoontumisesta, jossa harhojaan esittelevät Päivi Räsänen, joka KD-lehden mukaan on ”valtiomiesluokan poliitikko”, Patmos-säätiön johtava uusmarxilaishouruilija Juha Ahvio, homovastaista Kansanlähetystä edustava ja vaikealaatuista uskontopohjaista homo-ongelmaisuutta poteva Leif Nummela sekä kreationisti eli luomisuskoinen Pekka Reinikainen, jonka mukaan maailmassa on 30 000 sairautta, mistä voidaan laskea, että jäljet johtavat suoraan Eedenin puutarhaan.
https://oikeamedia.com/o1-127809
------
Amerikasta: ”Natsipuolue perustettiin homobaarissa”
Amerikkalaisen kristillisen homovihajärjestö AFA:n (American Family Association) äänitorvi Bryan Fischer ”tietää” kertoa, että Saksan natsipuolue perustettiin aikoinaan müncheniläisessä homobaarissa. Fischer on jo aiemmin julistanut, että Hitler ja hänen luottohenkilönsä olivat ”kovan linjan” homoja.
https://www.advocate.com/media/2020/1/03/homophobe-bryan-fischer-nazi-party-started-gay-bar
---
Hyvää tätä vuotta kaikille (fiksuille lukijoille).
Räsäsen sanomiset tässä Stillerin ohjelmassa ovat nekin poikineet rikosilmoituksen. Poliisi ei epäile rikosta tapahtuneen, mutta esitutkintakynnyksen ylittyminen on valtakunnansyyttäjän harkittavana.

Räsänen esittää syytöksiä hlbti-yhteisöä kohtaan ja väittää näiden yrittävän "tahallaan leimata kristilliseen vakaumukseen perustuvat käsitykset vihapuheeksi" (
https://ranneliike.net/uutiset/15717/paivi-rasanen-ylelle-hbtq-yhteiso-yrittaa-tahallaan-leimata-kristilliseen-vakaumukseen-perustuvat-kasitykset-vihapuheeksi ).
"Amerikasta: ”Natsipuolue perustettiin homobaarissa” Amerikkalaisen kristillisen homovihajärjestö AFA:n (American Family Association) äänitorvi Bryan Fischer ”tietää” kertoa, että Saksan natsipuolue perustettiin aikoinaan müncheniläisessä homobaarissa. Fischer on jo aiemmin julistanut, että Hitler ja hänen luottohenkilönsä olivat ”kovan linjan” homoja."

Yksi homodemonisoinnin kestoaiheista on vihjailu natsismin "homoseksuaalisista juurista". On suorastaan uskomatonta, miten tiukassa tämä mytologia istuu niin oikeistolaisten kuin vasemmistolaistenkin homofoobikkojen retoriikassa. Uskonnollisoikeistolaisen Scott Livelyn The Pink Swastika -kiihotuspamfletti on monille tuttu, mutta vähemmän tunnettua on se, että esimerkiksi queer-teoreetikko Jack Halberstram (genderqueer henkilö, joka hyväksyy sekä he/him- että she/her-pronominit) teoretisoi "valkoisen homokulttuurin fasistisuudesta". Fasismilla tässä tarkoitetaan yksinkertaisesti homojen miehekkyyttä ja miehisyyden ihailua. Sen enempää ei tarvita natsiksi leimautumiseen queerien ajattelussa. Halberstram on toistellut fasismiteoriaansa mm. suomalaisen Feministipuolueen jäsenen tekemässä haastattelussa, siihen on viitattu suomalaisen queer-teoreetikon kirjoittamassa Tom of Finland -artikkelissa, ja suomalainen filosofialehti on pyöritellyt aihetta sivuillaan.

Halberstram toteaa, että on kyllästynyt keskustelemaan valkoisten homomiesten kanssa, jotka kieltäytyvät hyväksymästä hänen teesiään, että valkoisten homomiesten seksuaalisuus on fasistista, mutta katsoo, että ainakin jotkut homomiehet yrittävät tehdä parannuksen "kastraation" kautta. Kastraatiolla hän ei selvästikään viittaa fyysiseen kuohitsemiseen, vaan psykoanalyyttiseen "falloksesta" luopumiseen feminiiniseksi tulemisen kautta, mutta on joka tapauksessa mielenkiintoista, että hän käyttää tällaista retoriikkaa, eikä edes täsmennä, mitä sillä tarkoittaa. Vastenmielinen ihminen ja täydellinen esimerkki queer-ideologiaan sisäänrakennetusta vihamielisyydestä homoja ja lesboja kohtaan.
Ja kun totuus tuossa nimim. mrmeringue kertomassa umpi-kristittyjen valehtelussa on täysin toisenlainen, eli natsismi oli ja on nimenomaan äärikristillistä.

Ääri-kristilliselle natsismillehan alkusykäyksen antoivat sekä Saksan että etenkin Itävallan kristillis-sosiaaliset puolueet, jotka mekastivat juutalaisvihaansa, Lutherin ja jeesuksen saatanallisia juutalaiviha-säkeitä Wienissäkin, jossa Hitler opiskeli ja joutui noitten ääri-kristittyjen pauloihin.

Sittan natsismi nimenomaan määrittelee ideologiansa ytimessä sen että germaani-arjalaiset muka olisivat (kristillisen) jumalan ensin luoma, arvokkain kansa ja että muka (kristillinen) jumala olisi myöhemmin luonut muut, alempiarvoiset kansat.
Ja tuo, yhdistettynä Lutherin ja jeesuksen saatanallisiin juutalaisvihasäkeisiin, sekä toki eräisen juutalaisten aktiviteetit kommunismin parissa, aikaansaivat sitten ääri-kristillisen natsismin, joka vihasi homojakin, sekä alensi saksalaisnaisetkin kodinhoitaja-asemaan (ei kaikinpuolin raamatullis-luterilaista pohjaa).

Toisen maailmansodan päätyttyähän käynnistyi sitten kristlillinen propagandamylly, valehtelemaan ettei natsismi muka olisi ollut ääri-kristillistä.
Uskonnolla oli natseille välineen rooli. Sillä ei ollut suurta merkitystä asioiden laajemmassa mittakaavassa.
Jumalan armo ulottuu ikuisuudesta ikuisuuteen. Onneksi oikeudenmukaisuus ei ole ihmisen epätäydellisen mitan varassa, vaan kaikkitietävän Jumalan, Jumalan, joka rakastaa lapsiaan eli meitä. Harmi vain, että meistä kaikki eivät halua tietääkään mitään Hänen rakkaudestaan eikä oikeamielisyydestään. Rakkautta ei voi pakottaa ottamaan vastaan. Surullista nähdä vihan vallassaoloa.
Uskonnottomana homomiehenä en halua koskea teologisiin seksuaalisuuspohdintoihin. Sanon vain sen verran, että uskonto moraalikäsityksineen on niin loputon upottava suo, että onnea matkaan, jos haluaa lähteä siinä painimaan. Mielestäni Räsäsen seurakunnan ajattelulle on tarjottava myös uskonnoton filosofinen vaihtoehto.
Päivi Räsänen on tänään tiistaina (25.8.) menossa juuri tästä Stillerin ohjelmassa sanomastaan poliisikuulusteluun ja Raamattu on kuulemma mukana ( https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-tanaan-poliisikuulusteluihin-vihapuhesyytoksista-raamattu-on-mukana/7906524 ). Räsänen kertoo puolustavansa sanan- ja uskonnonvapautta.

Ruben Stillerin ohjelmassa esittämäänsä "geeniperimän rappeutumista" hän ei kuitenkaan voi puolustella Raamatulla, sillä Raamattu ei puhu geeneistä, geeniperimästä tai yleensäkään perinnöllisyydestä mitään. Raamattua on joskus käytetty myös perinnöllisyysteorioiden vastustamiseen.
Siis tänään keskiviikkona. Enpä tiedä pystyisinkö katsomaan näitä kahta kestoinhokkiani vieläpä samassa ohjelmassa.