Kansalaisaloitteella haetaan oikeutta kohdella ihmisiä syrjivästi uskonnollisin perustein (juttukommentit)

 • 1 / 6
 • JuhaniV
 • 5.9.2019 17:38
Näiden ressukoiden mielikuvitus ei kantanut edes sen vertaa, että olisivat keksineet aloitteelleen tätä omaperäisemmän nimen. Piti vain lähteä peesaamaan sateenkaari-ihmisiä.
 • 2 / 6
 • human
 • 14.9.2019 12:29
Ja mitähän se "kristillinen seksuaalietiikka" sitten on?

insestihän siellä on hyvin suosittua tarinoissa ainakin:
https://en.wikipedia.org/wiki/Incest_in_the_Bible#Incestuous_relationships_mentioned_in_the_Bible

Ja raamatun mukaanhan tytön avioitumisikä alkaa siitä, kun kuukautiset alkavat, eli jostain 13v kieppeiltä - muutahan siellä ei tuosta julisteta.

Eikä raamatusta löydy yhtäkään kohtaa, missä kiellettäisiin, saatika tuomittaisiin pedofilia ja pederastia.

Sisäsiitostahan raamattu-väessä on ainakin tuplaten, alkaen Eeva&Aatami+2poikaansa jatkolisääntymisestä? ... sekä Noan perheen keskisestä jatkolisääntymisestä.

Fantasiahahmo-jeesuksenkin ristiriitainen asenneasetelma on juttu sinänsä. jessehän on aviopari Maria&Josefin ulkopuolinen siitos ... ja sitten jesse saarnoissaan tuomitsee jyrkästi avioliiton ulkopuolisen seksin, eli oman syntyperänsä ja ettei moisilla ole sijaa taivaassa :D

Surkuhupaisimman ristiriidan kristinuskovaisille asettaa sitten vielä paavali-pirulainen, joka pitkässä lorinassaan tuomitsee vaikka mistä erinäisiä täysin hyviäkin ihmisasioita ... ja sitten tuomitsemis-litaniansa jälkeen tuomitsee muitten tuomitsijat (eli siis itsensä) ja ettei moisilla ole sijaa taivassa :D

Eiköhän kuitenkin ole kaikille ihan parasta jättää kaikkivaltias-diktaattori-yksijumalan palvonta tyystin sivuun, sillä joukossa asioista elvästi keskutellen ei tyhmyys tiivisty niin kuin yhdessä mielettömyyskuvitus-jumalassa.
No voi hitsi, nyt tuli tosi originaali ja ennenkuulematon postaus, samaa lässytystä wikipedialla höystettynä kuten aina : D Kuin persu maahanmuutto kiimassa, humanin pikkarit kastuu sanasta ”uskonto”. Tai siis ”kristinuskomus”, homoja lahtaava islam on usko kakkoselle ok.

Käsi ylös kuka jaksoi lukea humani sairaskertomuksen kokonaan? :D
 • 4 / 6
 • JuhaniV
 • 15.9.2019 19:35
Usko.Vapaavuori, miksi menet lukemaan sellaista tekstiä, josta tiedät etukäteen saavasi pahan mielen. Oletko masokisti?
Juhani, minähän kirjoitin että käsi ylös kuka luki humanin sataan kertaan kuullun sairaskertomuksen, minä en lukenut, näin vaan että samat fraasit siellä vilisi edelleen. Kyseessä on vakavasti sairas ja pakkomielteinen ihminen, facebookissa hänellä on useita feikkiprofiileita joiden turvin suoltaa tätä samaa länkytystä kuin täälläkin. Ei raukka omalla naamallaan uskalla. Humanista näkee miten monet homoseksuaalit kamppailevat mielenterveysongelmien kanssa.
 • 6 / 6
 • Mixa
 • 18.9.2019 11:33
Usko, kultaseni

Älä nyt kuitenkaan ala yhden kirjoittajan perusteella yleistämään mielenterveysongelmista. Yli miljoona suomalaista syö mielialalääkkeitä ja tuskinpa meitä homoja niin paljon on, vaikka ainahan sitä voisi toivoa.
Värikästä ja kaunista syksyä sinulle, Uskoseni, yritetään olla tölvimättä toisiamme.