Timo Soini ei lähde ehdolle kansanedustajaksi (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Kolmoisritti
  • 5.3.2019 14:52
Minusta outo tyyppi kaiken kaikkiaan. Miten hän rajaa tämän ns vapaan yhteiskunnan. Tässä on viimekädessä kysymys vain ja ainoastaan rahasta ts. miten hyvinvointi jakautuu eri ihmisryhmien välillä ja ketkä rajataan ulos. Avioliitosta sen takia, koska se on katolisessa kirkossa sakramentti (?). Hän tavallaan sekoittaa asiat: yksityisen ja yleisen. Siniset sopivat hallitukselle, koska kokoomukselle se sopii ja he saavat läpi muutoksia, jotka sopivat heille. Kaikki menevät kuitenkin palkansaajan pussille kahmimaan rahaa.
Timo Soinillakin oikein tuo, politiikkaa varten kehitettyjen uskontojen käyttö näkyi.

uskontojahan ei ole kehitetty ainakaan moraalia, eikä henkistäkään kehittymistä varten, vaan politikointiin, etenkin ristiriitaisesti, jotta julistetaan jotain poliittista pelkkää mielipidettä umpi-itsekkäästi "jumalaiseksi totuudeksi", eli täysin vailla mitään perusteluita; mikä on näkynyt Timo Soininkin uskonnollis-hoopoissa lausahduksissa:

"Jokainen lapsi tarvitsee äitiä ja isää." ... eli missäs se Äiti-jumala sitten?

Löytyyköhän Timo-pojulta nyt sitten uskallusta mennä johonkin katolilaiseen kristilliseen yhteisöön toimimaan ... vai pelkääkö hän että siellä on niitä katolilaisia ikä"miehiä" isä-jumalaisesti Timo-pojun kimpussa :D

Saapas nähdä sitäkin, jatkuuko miten paljon Eduskunnassa homofoobikko-politiikan jauhanta, homofobisten evankelisten kd:läisten ja homofobisten helluntailais-persujen promotessa Lähi-idän kotoutumatonsa maahanmuuttaja-kristinuskomustaan.
  • 3 / 3
  • JuhaniV
  • 6.3.2019 12:50
Aivan saman kaavan mukainen kohtalo on näillä Sinisillä, kuin aikoinaan SMP:llä. Hallitusvastuu tekee näkyviksi heidän virheelliset väittämänsä. Valitettavasti he ovat onnistuneet hallituksessa olonsa aikana saamaan aikaan sateenkaari-ihmisille ikäviä haittoja, kuten tämä translain jarruttaminen.

Mitenkähän näille tyypeille saisi menemään jakeluun sen, että heidän olisi oikeasti panostettava heteroavioliittojen hyvinvointiin. Noilla liitoilla menee huonosti. Siitä ovat osoituksena avioeroluvut. Nyt he käyttävät aikaansa sateenkaari-ihmisten oikeuksien ja hyvinvoinnin estämiseen. Tuollainen käytös on epäinhimillistä. Se on kaukana rakkaudellisuudesta, jota he ominaisuutenaan mainostavat.