Luxemburgin pääministerin maininta homoudestaan jäädytti tunnelmaa Arabiliiton ja EU:n huippukokouksessa (juttukommentit)

Toinen ilahduttava uutinen:

Irlannin pääministeri kehotti arabimaita seuraamaan Irlannin esimerkkiä

Irlannin pääministeri (taoiseach) Leo Varadkar puhui EU:n ja Arabiliiton huippukokouksessa viime maanantaina. Hän korosti puheessaan konservatiivis-katolisessa Irlannissa 10 viime vuoden aikana saavutettua edistystä mm. naisten ja hlbt-kansalaisten oikeudellisen aseman parantamisessa: naisilla on oikeus aborttiin ja samaa sukupuolta olevat parit voivat solmia avioliiton. Varadkar kehotti maailman vanhoillisimpien maiden johtajia pitämään Irlantia esimerkkinä siitä, että muutos voi olla myönteinen.
Yksi uutinen
https://www.independent.ie/breaking-news/irish-news/taoiseach-urges-conservative-countries-to-look-to-ireland-as-an-example-37851678.html

Huippukokouksessa oli osallistujia muistaakseni 24 EU-maasta ja 18 arabimaasta. Kokouksen julkilausuma ei sisältänyt viittauksia hlbt-kansalaisten oikeuksiin, mutta se sisälsi sitoumuksen noudattaa kansainvälistä ihmisoikeuslainsäädäntöä ja sitoumuksen tuomita kaikenlainen kiihotus, vihapuhe, muukalaisviha ja suvaitsemattomuus. (no joo)
Eli Arabimaiden arabi-kristityt ja arabi-muslimit ottivat taas nokkiinsa, noiden kahden pakanallisen uskonnon syistä.

Miksi kivikautisen kristinuskomuksen piti sisällyttää siihen raamattuun mukaan se vanha testamentti ja paavalin karmivat vihapuheet, sekä jeesuksen haukut juutalaisista muka "saatanan lapsina2? Miksei noita vihapuheita voitu jättää ja heti alkuun pois? Nuohan kopsittiin sietten vielä kristinuskonnon veljesuskonnon, samasta puusta veistetyn islaminkin kirjaseen ja sitten noitten kahden pakanallisen uskonnon kirjasten sisältämistä vihapuheista on jouduttu kärsimään toista tuhatta vuotta jo.

Egyptissä kopti-kristityt, Etiopiassa kristityt, Irakissa ja Iranissa kristyt tuomitsevat homorakkaita ihmisiä ja lukevat uskontokirjansa saatanallisia säkeitä, niihin uskoen ja läheisiään kristilisesti surmaten, sen takia että läheisilleen tärkeintä on rakkaus, eikä viha-uskomus.

kristityt ja muslimit, siivotkaa ne uskomuskirjanne siitä kaikesta uskonnollisesta pahuudesta, mitä siellä massoittain on. Tehkää uskonparannukset!
  • 3 / 4
  • human
  • 3.3.2019 20:06
Luxemburgin homorakas pääministerihän muistanee hyvin lähi-historiasta, mitä tapahtu Luxemburgissa, kun radikalisoituneet kristityt nousivat valtaan Saksassa. vain 90 vuotta sitten.

Luxemburgissahan oli jo 1790-luvulla, Ranskan Suuren Vallankumouksen, maallistumisen edistysaskeleen, uskontopahavallan voittamisen, esimerkin myötä säädetty homorakkaus lailliseksi. Toisin kuin takapajuisen protestanttisuuden valtaan jääneessä Saksassa.

Mutta istten kun 1930-luvulla radikalisoituneet kristityt Saksasta valtasivat Luxemburgin, alkoi sielläkin seksuaalivähemmistöjen ihmisten metsästyt ja kristittyjen rakentamille keskitysleireille vienti.

Onneksi sitten viimein radikalisoituneet kristityt, jumalaista kolmatta valtakuntaansa rakentaneet, voitettiin ja maallistuminen pääsi jatkumaan pala palalta jälleen Euroopassa. Mutta yhä radikalisoituneet kristityt agitoivat uskontonsa vihahenkeä Euroopassa ja muuallakin, valitettavasti. Joten samasta puusta veistetyn islaminkin on helppoa olla, koska kristitytkin vainovat yhä homorakkaita ihmisiä - eivätkä kristity usko vieläkään lähimmäisenrakkauteen.
  • 4 / 4
  • Zephyr
  • 5.3.2019 0:01
Mina ite mietin tässä että miten jotkut jaksavat kirjoitella nimettönä vihaamistaan asioista joka päivä, persut maahanmuutosta ja human uskomuksista.