Jens Spahn, saksalainen konservatiivipoliitikko (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • JuhaniV
  • 26.10.2018 21:17
Todella mielenkiintoisia tietoja ja näkemyksiä Saksan politiikasta.

Tämä kirjoitus todistaa jälleen kerran sen, että meitä sateenkaari-ihmisiä on joka lähtöön.

Yhdysvalloissa republikaanipuolueen sisällä on ryhmä nimeltä Log Cabin Republicans. Sen tavoitteena on edistää sateenkaari-ihmisten tasa-arvoa. Näin kauempaa katsoen koen heidän toimintansa ajoittain "ailahtelevaksi". Välillä kehuskellaan Trumpin sateenkaaripolitiikkaa, vaikka tämä koettaa samaan aikaan esimerkiksi tunkea transihmiset näkymättömiin. Heillä ei liene helppoa Yhdysvaltain nykyisessä polarisoituneenssa poliittisessa ilmapiirissä.
Ilmeisestihän Saksan johdossa on jo kerran ollut seksuaalivähemmistöön kuulunut konservatiivi-kristitty, ajamassa kristllis-konservatiivisia arvoja, eli ilmeisesti biseksuaali Adolf Hitler. Ja kanssaanhan siellä oli myös se toinen konservatiivi ja biseksuaali, vaimonsa kanssa naimisissa ollut Ernst Röhm.

Samoinhan sitten toisaalta kommunisteissa, jopa stalinisteissa on ollut seksuaalivähemmistönkin edustajia, ainakin Suomessa, vaikka kuitenkin kristitty teologi Stalinin stalinismi suhtautui kovakouraisesti, raamatun mukaan, seksuaalivähemmistöihin.

Nuo ovat sitä, kun puolueideologian, uskonnon edut ovat ajaneet oman ihmisyyden edelle.
  • 3 / 3
  • Kolmoisritti
  • 29.10.2018 19:39
Ei ole kyllä kaikki kotona, kun vastustaa homoliikettä, josta on myös itse hyötynyt...mutta kun tuijottaa vaan omaan napaansa ja omaa etuaan eli etsii näitä omia rikastumiskanavia ja elintasoa. Mitä hyötyä tuollaisesta on kellekään homolle?