Yle mukana Helsinki Pride -kulkueessa (juttukommentit)

Toivottavasti radikalisoituneet, demokraattista vuoropuhelua suvaitsemattomat ääri-vasemmisto-anarkistit eivät sorru vaatimaan tänä vuonna viranomaisia pois Helsinki Pridestä, vaan viranomaistenkin Äänille annetaan sijaa.

Äärivasemmisto-anarkisteilla oli viime vuonna kovin fasistinen ote kieltää Poliisin, Migrin osallistuminen Helsinki Prideen, vaikka noissa asioissa nimenomaan vuoropuhelulle on tarvetta. Vaikka esim. Migrin ja etenkin sen taustalla pelehtivän nykyhallituksen kanssa on ongelmia turvapaikkaprosessin toteuttamisessa, on Migri kuitenkin antanut turvapaikat isolle joukolle umpikristittyjen/islamistien vainoamia seksuaalivähemmistö-ihmisiä. Asiassa on toki petrattavaa, mutta se ei missään nimessä voi tapahtua äärivasemmisto-anarkistien fasistisella torppaus-anarkismilla - etenkin kun samalla äärivasemmisto ei juurikaan tuomitse nykyisten neo/jälki-kommunismi-maiden vainoja seksuaalivähemmistöjä ja uskomuksista vapaita ihmisiä vastaan.

Radikalisoitunut äärivasemmisto osoittakoon mieltään vapaasti omana ryhmänään Pridessä ja antakoon muiden myös kukkia, myös muille Ääni - ellei nyt sitten täysin homofobisista porukoista ole kyse.